Spiller Lopetegui bare smart?

Det er næppe gået den opmærksomme madridista forbi, at Real Madrids nye træner Julen Lopetegui ofte ses med solbriller på, når der foregår aktiviteter udendørs.

Er det så fordi hans yndlingsfilm er Men in Black, at han ønsker at udstråle en hård og militaristisk trænerstil eller blot ønsker at anlægge en smart attitude over for sit ny kuld af superstjerner.

Heldigvis intet af ovenstående. Forklaringen på Lopeteguis solbrillebeklædte ansigt er den, at han lider af en øjensygdom, der gør hans øjne særdeles følsomme over for sollys og solens UV stråler. Der er derfor også tale om et par ekstra kraftige solbriller, der kan holde alle UV-stråler væk fra Lopeteguis sarte øjne.

For Real Madrids landsholdspillere er synet af Lopetegui med solbriller ikke et nyt syn, da det allerede var en del af hans outfit som spansk landstræner. Lopetegui er dog hverken flov eller hemmelighedsfuld omkring sin øjensygdom og derfor er det også noget af det første han forklarer nye spillere.

Under Real Madrids USA-ophold, hvor holdet i øjeblikket befinder sig i Miami, vil man også for det meste kunne se Lopetegui med sine solbriller på. Det skyldes at der særligt i området omkring Miami, er skruet ekstra godt op for solen og derfor også UV-strålingen.

Af samme årsag kunne man også forleden, da Real Madrids træning blev afbrudt af en voldsom storm, opleve Lopetegui fortsat iført solbriller vente på opklaring i omklædningsrummet.

Seneste artikler...

Annonce