Ceballos redder Real Madrid

Modric fejrer målet til 0-1. Foto: Marca.com

Både Isco og Marcelo må tage plads på bænken til aftenens kamp - på trods af alle kongeklubbens skader. Isco er bare ikke Solaris mand. Vinícius er blevet sin influenza kvit, og starter på toppen sammen med Benzema. Mange madridistas glæder sig til at se den 18-årige brasilianer i aktion, efter at han har imponeret stort de seneste kampe.

Real Madrid har derudover valgt at stille op med tre midterforsvarere – Varane, Nacho og Ramos. De spiller således i en 5-3-2. Det bliver spændende at se, hvordan det defensive udgangspunkt fungerer.

1. Minut – Dommeren fløjter kampen igen. Real Madrid kan med en sejr spille sig op i top fire. Betis er lige nu på 7. pladsen – fire point bag Real Madrid. Begge hold vil derfor give alt i aftenens kamp.

3. Minut – Vinícius udnytter sin fart til at spurte fra et par Betis-spillere, som er nødt til at nedlægge ham ude foran Betis-feltet. Ramos gør sig klar til at sparke frisparket. Han sparker den lige i muren.

8. Minut – Indtil videre har Real Madrids tre centrale forsvarsspillere fungeret fint sammen. De bevæger sig som en enhed, og har flere gange trukket Betis-spillerne offside.

12. Minut – Det er Betis, som har været mest på bolden indtil videre – dog uden at blive rigtig farlige. Modric har mistet bolden et par gange.

13. Minut – MÅÅÅÅÅÅÅÅL TIL REAL MADRID. Og det er Modric der scorer – netop som jeg sidder og kritiserer ham. Carvajal tager et skarpt træk ind i feltet, og fyrer kanonen af. Hans skud bliver blokeret – men lander for fødderne af Modric, som brager bolden op i hjørnet fra kanten af feltet. 0-1.

20. Minut – Vinícius får sat sin direkte modstander, og sender et skud afsted mod mål. Den sidder dog lige på Lopez, som griber bolden. Der er ikke de store chancer i kampen lige nu, men det er Real Madrid som styrer sagerne – Betis-fansene er begyndt at pifte lidt ad hjemmeholdet.

24. Minut – Modric har fået smag for at skyde på mål nu. Han snyder sin mand med en skudfinte, men får sendt sit skud langt over mål.

30. Minut – Stor chance til Vinicíus! Benzema bliver sendt i dybden i højre side af Carvajal. Han sender bolden skråt tilbage til Vinicíus, som i en god position sparker første gang. Skuddet sidder dog lige på målmanden.

33. Minut – STOR chance til Real Madrid igen! Vinicius får sendt Valverde alene afsted mod Betis-målet. I stedet for at sparke på mål, forsøger han med hælen at rulle bolden tilbage til Benzema i bedste Guti-stil. Den var Benzema dog ikke lige klar på. Han skulle have sparket selv der.

39. Minut – Real Madrids kæder står ekstremt kompakt når de forsvarer. Det gør det svært for Betis at finde huller og muligheder. De spiller bare bolden rundt foran Madrid-feltet, mens de kæmper med at finde åbningerne. Dejligt at se Madrid-holdet forsvare som en enhed. Selv Benzema og Vinícius har været nede og vinde bolden tilbage.

42. Minut – Den tidligere Real Madrid-spiller Canales får sendt et frispark lige forbi Madrid målet. Det var andalusernes bedste forsøg i kampen

45. Minut – Benzema lander uheldigt i græsset – hans ene finger sidder helt skævt. Den ser brækket ud. Han får behandling uden for banen, mens dommeren fløjter 1. halvleg af.

Pause: Betis har været klart mest på bolden, men er ikke kommet frem til nogle chancer. Forsvarsmæssigt har Real Madrid spillet tæt på en perfekt 1. halvleg. Offensivt har der også været optræk til flere gode muligheder.

46. Minut – 2. halvleg i gang – og det er uden Benzema. Franskmanden kunne øjensynligt ikke spillere videre med sin brækkede finger, og erstattes af Cristo.

55. Minut – Kampbilledet ligner det samme som fra 1. halvleg. Betis er meget på bolden, men har svært ved at bryde igennem Real Madrid-muren.

57. Minut – Vinícius tager en dribletur på tværs af banen. Han får afleveret til Cristo, som får sendt et forkølet skud af sted. Brasilianeren savner sin franske angrebsmakker.

59. Minut – Stor chance til Betis! Et clearet indlæg lander for fødderne af Guardado, som flugter et skud afsted mod Real Madrid-målet fra kanten af feltet. Han rammer den næsten perfekt. Heldigvis for Real Madrid ryger hans kanonkugle lige forbi den ene stolpe.

64. Minut – Betis har været utrolig meget på bolden i 2. halvleg. Det er spil til et mål. Men Real Madrid bliver ved med at stå kompakt og sparke bolden væk.

66. Minut – MÅL til Betis! Så gik den ikke længere. Canales bliver sendt alene igennem mod mål, og får prikket bolden gennem benene på Navas.

67. Minut – Dommeren mener, at han måske var offside – han skal ud og se på VAR.

68. Minut – Dommeren har været ude og tjekke skærmen, og dømmer korrekt mål til Betis. 1-1.

69. Minut – Joaquin brokker sig over vores unge ven Vinícius, som han mener har sagt et eller andet til ham. Dommeren får sig en snak med dem begge to.

73. Minut – Reguilón bliver skiftet ud med Ceballos, som træder ind på sin gamle hjemmebane til en øredøvende pibekoncert.

80. Minut – Det er stadig Betis, som presser på for at vinde kampen. Det er ikke meget Real Madrid kommer med offensivt. Brahim Diaz bliver sendt på banen i stedet for Valverde. Lad os se, om det bringer noget offensivt de sidste 10-15 minutter.

86. Minut – Casemiro fører bolden frem, men bliver nedlagt ude foran Betis-feltet. Der er mange Real Madrid-spillere, som gerne vil sparke den der. Men det ser ud til, at det bliver Ceballos, der får lov.

88. Minut – MÅÅÅÅÅÅÅÅL til Real Madrid! Ceballos scorer på direkte frispark! Og på sin gamle hjemmebane. Det gør ham nok ikke mere upopulær, end han i forvejen er i klubben. 2-1!

94. Minut – SLUT.

Holdende havde en halvleg hver. Betis var klart bedst i anden halvleg, og sendte det ene angreb efter det andet ned mod Real Madrid-målet. Madrid-forsvaret stod dog godt og kompakt i dag, og gjorde det svært for Betis, at udnytte de 74 procent de havde bolden. Real Madrid havde ikke meget at byde ind med offensivt, efter Benzema måtte forlade banen i halvlegen, med hvad der lignede en brækket finger.

Kampens spiller: Endnu engang må man konstatere, at Vinícius er ved at udvikle sig til en af de vigtigste offensive spillere i klubben. Han var involveret i det meste offensivt – særligt i første halvleg. Han fik i dag lagt flere rigtige gode afleveringer, som med lidt skarphed godt kunne resultere i mere. Han savnede Benzema i anden halvleg, som han er ved at udvikle et godt samarbejde med.

Kampens badebold: Den ville være gået til Casemiro, som endnu en gang spiller en forfærdelig kamp - indtil Cristo kom på banen. Eller var han overhovedet på banen?

Kampens detalje: Ceballos der lukker munden på de piftende tilskuere på sin gamle hjemmebane ved at score det afgørende mål i 88. minut.