Courtois nye ansigt

Mange efterlod et godt indtryk efter sejren over Celta i lørdags, og vores belgiske målmand var måske en af dem der gav det bedste indtryk. Med flere store redninger undervejs, spillede han en stor rolle i den sikre sejr over et Celta-mandskab der kan give de fleste hold problemer.

Sidste sæson var ikke en han vil huske tilbage på med glæde, hvor han, sammen med resten af holdet, spillede langt under niveau, og konstant var presset af sin konkurrent i målet, Keylor Navas.

Sæsonen begyndte med en konstant skiften på målmandspositionen, og ingen af de to viste sig fra sin bedste side.

Det synes dog at være ændret til denne sæson. Ikke blot pga. indsatsen mod Celta, men også pga. manglen på debat omkring målmandspositionen. Courtois udtalte tidligere på sommeren:

- I mener det er klart hvem der er nummer 1.

Dette citat gik sin gang i pressen, hvor mange måske fandt det en smule arrogant. Courtois selv mener dog han blev misfortstået, hvilket han forklarede efter kampen i lørdags.

- Det blev misforstået. Hvad jeg mente var, at træneren ville være klar angående hvem der er førstemålmand. Han er den der bestemmer hvem der starter.

Vores franske træner har med flere udtalelser i samme retning, givet et klart indtryk af, at Courtois er den han regner med i år, og at alle ville vide dette.

Courtois fik dog en lille skade under preseason, hvilket startede debatten omkring målmandssituationen igen. Zidane fortsatte dog med at give Courtois sin tillid, så snart belgieren var tilbage.

Og med en god start på sæsonen, håber vi alle at vi fortsat vil få den bedste udgave at se. Den Courtois der blev valgt til bedste målmand ved VM-slutrunden i 2018. Han har Zidanes tillid, og ethvert godt hold, starter med en god målmand, og nu er det Courtois' chance for at vise at han er den målmand.

Seneste artikler...

Annonce