Benzema i Cristiano-mode

Siden Cristiano Ronaldo forlod klubben, i sommeren 2018, har der reelt set kun været én spiller der har hævet sit niveau, i et forsøg på at lukke hullet efter den portugisiske legende, og den mand er Karim Benzema.

Ronaldo forlod klubben efter at have scoret 451 mål i 438 kampe, hvilket gav et snit på 1,029 mål pr. kamp. Det klart bedste snit i klubbens historie.

Og selvom mange havde forventet at Gareth Bale skulle være manden der skulle tage over efter Ronaldo, fejlede waliseren i sit forsøg på at tage rollen som stjernen på Real Madrids mandskab i sidste sæson.

Benzema derimod, har scoret 14 mål i de seneste 14 ligakampe, og snitter derfor 1 mål pr. kamp, siden 10. marts, dagen før Zidane vendte tilbage, og han er fortsat trænerens foretrukne angriber.

Franskmanden sluttede sidste sæson med 30 mål på tværs af alle turneringer, hvilket var hans bedste sæson siden han scorede 32 mål under Mourinho i 2011/12-sæsonen.

Denne sæson har han fortsat de gode takter, og han har allerede scoret 4 mål i ligeså mange kampe.

Hans snit for karrieren i Real Madrid, ligger på 0,48 mål pr. kamp. Til sammenligning havde Real Madrid-legenden, Raul, et snit på 0,44 mål pr. kamp.

Efter 10 år i Real Madrid, er Benzema den eneste af den såkaldte BBC, der fortsat ikke er tvivl om i truppen. Ronaldo tog til Juventus sidste sommer, og selvom han har fået en god start på sæsonen, er det stadig tvivlsomt hvorvidt Bale har Zidanes støtte i truppen.

Zidane gjorde det også klart da man købte Hazard tidligere på sommeren, at angrebet skal bygges op omkring Benzema. Og Benzema betaler tilbage for tilliden, hvor han fortsat leverer gode præstationer, og scorer mål.

Seneste artikler...

Annonce