Marcelo trænede med

Marcelo trænede igen normalt med førsteholdet og er klar til tirsdagens kamp mod Club Brügge, hvor skadeslisten nu kun tæller Mendy og Asensio. Marcelo forventes derfor at blive udtaget til kampen, men om han starter inde er endnu uvist, da Nacho har spillet nogle gode kampe i Mendy og Marcelos fravær. 

Luka Modric kom først ind i anden halvleg i weekendens derby, hvor Valverde fik hans plads i startopstillingen, da Modric lige var kommet tilbage fra en kortere skadesperiode. Det forventes at Zidane vil benytte sig af en større rotation i midtugens kamp, selvom Real Madrid skal vinde for at bibeholde deres ambitioner om gruppens førsteplads.

Truppen har været hårdt ramt af muskelskader i sæsonens begyndelse, og Zidane vil formentlig spare nogle af klubbens nøglespillere, hvor især midtbanen har haft det hårdt i Modrics fravær. James og Valverde har spillet nogle minutter, mens Kroos og Casemiro har været bærende spillere, som har fået færre pauser.

Skadeslisten tæller dog nu en spiller mindre, og når Mendy kommer sig ovenpå sig skade, kan Zidane - med undtagelse af Asensio - benytte sig af hele truppens kvaliteter.

Seneste artikler...

Annonce