Real Madrid vil sikre sig mod droner

Real Madrid vil oppe sikkerheden omkring Valdebebas for at beskytte spillere og trænere mod eventuelle ubudne gæster fra luften.

Klubben har, ifølge MARCA, besluttet sig for at indføre anti-drone-teknologi for at undgå ubehagelige eller farlige situationer, som følge af de røverier der er begået mod flere af spillernes huse den seneste tid. Senest gik det ud over Casemiro og tidligere det bl.a. gået ud over Zinedine Zidane, Isco og Lucas Vázquez.

Ifølge avisen vil Real Madrid mødes med politiet og Atlético Madrid for at diskutere løsninger på problemet, som skaber utryghed i truppen. Valdebebas er i forvejen forholdsvis sikker ift droner, da anlægget ligger tæt på Barajas-lufthavnen i Madrid, men klubben er altså villig til at tage den et skridt videre.

I Granada har de, som det første hold i Spanien, valgt at indføre droner til at filme og optage alle detaljer af træningen for at forbedre spillerne - og resultaterne taler for sig selv. I Gremio i Brasilien er man til gengæld blevet taget i at bruge droner til at spionere på Copa Libertadores-modstanderne Lanus.

Seneste artikler...

Annonce