Real Madrid-spillerne støtter Bale

Man kan ikke kalde Gareth Bale for den mest populære mand i Real Madrid-omklædningsrummet, men selvom han altid har virket til at have et fjernt forhold til sine holdkammerater, har de alligevel udtrykt deres støtte til waliseren, efter hans kontroversielle tur til London.

Spillerne, specielt de engelsk-talende spillere, har været hans store støtte i truppen, og det er ikke fordi Bale med vilje har valgt at give den kolde skulder til sine holdkammerater, men sprogbarrieren har været problematisk siden hans første dag i klubben.

Luka Modric, som han spillede sammen med i Tottenham, har altid været den der har været tættest på ham, og de har haft et hjerteligt forhold til hinanden, noget som de andre på holdet ikke ligefrem kan sige om resten af truppen.

Ved mere end én lejlighed, er hans opførsel blevet kommenteret af hans holdkammerater, specielt i forhold til hans deltagelse i holdaktiviteter udenfor banen, men hver eneste af holdkammeraterne ønsker stadig at Bale er på holdet.

Hans helt store fordel, er hans evner på en fodboldbane. Han kan vinde kampe på egen hånd når han er fit og motiveret, og han har optjent kæmpe respekt for hans tidligere præstationer hos Real Madrid.

Det er værd at huske på, at waliseren har været en del af et hold der har vundet utallige finaler, heriblandt fire Champions Leagues, hvor han har bidraget med vigtige mål.

Hvis man kigger på statistikken siden han kom til Spanien, ser han også ud til at være en af de bedste i verden, når han er fit, og det er holdkammeraterne klar over. Og det er dette der tillader ham at have et fjernt forhold til de andre spillere, da han kan vinde holdet point på vigtige tidspunkter.

Real Madrid hierakiet har altså ikke ændret sig siden sommeren, selvom der gik nye rygter om et muligt vinterskifte for Bale, blot to dage før opgøret mod Leganés. Klubben har dog ikke i sinde at give ham væk gratis, hvilket forhindrede et skifte til Kina i sommers, og man ønsker heller ikke at sælge ham til en europæisk rival i vinterens transfervindue.

Seneste artikler...

Annonce