Zidane og co. går en spændende forårssæson i møde

Real Madrid vandt for nyligt den spanske Super Cup på straffesparkskonkurrence over rivalerne fra Atletico Madrid i finalen. Dette var også det første trofæ i pokalskabet for Los Blancos i denne sæson. Der er dog masser at spille for i resten af sæsonen, hvor mulighederne for guldmedaljer i både La Liga og Champions League er inden for rækkevidde.


Enormt tæt i toppen af La Liga
I Spaniens bedste række, La Liga, er det utroligt tæt i toppen. Real Madrid ligger på en delt førsteplads med FC Barcelona, der hver især er noteret for 40 point. Det betyder, at vi kan se frem til en utrolig spændende afslutning på sæsonen, hvor Zinedine Zidane og co. skal forsøge at vippe Barcelona af pinden.

Noget tyder dog på, at Real Madrid har gode kort på hånden for at vinde det spanske mesterskab. Barcelona har netop fyret deres træner, Ernesto Valverde, grundet svingende resultater og en uacceptabel spillestil. Derfor skal Lionel Messi og resten af Barcelona-drengene nu vende sig til et nyt træneransigt i form af Quique Setién, der tidligere har haft tøjlerne i Las Palmas og Real Betis.

Der er derfor masser af spændende ting at se frem til i forårssæsonen af La Liga. Hvis dette giver dig en fornyet lyst til selv at komme op på sportspladsen og spille fodbold, kan du med fordel designe din helt egen bold med navn, logo og andet sjovt. Læs mere her.


Real Madrid dummede sig en smule i starten af denne sæsons Champions League, hvilket betyder, at holdet kun endte på andenpladsen i gruppespillet. Derfor er man blevet parret med en førsteplads fra en af de andre grupper.
Real Madrid kan se frem til at møde Manchester City, der bliver ledet af manager Pep Guardiola – Barcelona-legenden. Her er der måske tale om den sværest mulige lodtrækning for “Kongeklubben”, men på samme tid er det her, at holdets store stjerner har mulighed for at træde i karakter.

Spiller Eden Hazard, Sergio Ramos, Casemiro, Luka Modric, Marcelo og alle de andre op til deres bedste, skulle det ikke være umuligt at slå City ud af turneringen. Vil man vinde Champions League, skal man kunne slå alle.


Er det i forårssæsonen, at Hazard får sit gennembrud?
Det helt store “Galactico”-indkøb i sommers fra belgiske, Hazard. Efter flere fantastiske sæsoner i engelske Chelsea, er den sprudlende offensiv spiller endelig i Real Madrid!

Indtil nu er potentiale dog ikke blevet indfriet fra Hazard. Belgieren har været en del skadet, og når han har spillet, har han manglet noget af det driv med bolden, som han har været som berygtet og eftertragtet for.

Forhåbentligt er der blot tale om en tilvænningsperiode til spansk fodbold. Kan Hazard finde frem til sit vante niveau, og det der gjorde ham til et stort transfermål i sommers, kan han være med til at indfri mange af Real Madrids ambitioner for den igangværende sæson.

Han har kvaliteterne til det, og han har gode medspillere omkring sig, der forstår sig på, hvordan man skal præstere som en absolut verdensstjerne. Der bør derfor være gode muligheder for, at vi snart får det bedste at se fra Hazard.

Seneste artikler...

Annonce