Spansk medie: Perez foretrækker Dybala over Benzema

Hvis det står til Real Madrids transfer-glade præsident, Florentino Perez, så er Real Madrids 9'er næste sæson af argentinsk herkomst.

Rygterne har været mange, og rygterne er stadig mange. Benzema ligner en færdig mand i Real Madrid, og Real Madrids præsident har allerede sigtekornet skarpt stillet ind på Real Madrids næste spydspids. Det erfarer det spanske medie Diario Gol.

Mediet mener således at vide, at Perez er interesseret i en byttehandel mellem Benzema og Juventus' argentinske perle, Dybala. Og sidstnævnte har i flere tempi netop været nævnt i forbindelse med et skifte til Real Madrid, hvorfor det ikke er videre utænkeligt, at en forestående handel mellem Real Madrid og Juventus kan finde sted - italienerne har selv vist interesse i flere Real Madrid-spillere, herunder Isco, James og Morata. 

Om franskmanden selv er interesseret i et skifte til italiensk fodbold melder Diario Gol ikke noget om, men mediet hævder, at Benzema foretrækker engelsk fodbold, hvis han en dag skulle skifte det varme spanske himmelstrøg ud med en anden destination.

Seneste artikler...

Annonce