Vinicius til RM allerede til sommer


Billede: AS

Når talentspejderne rapporterer tilbage fra sydamerika, lyder der i disse dage en enstemmig konsensus om, at Vinicius Junior skal til den spanske hovedstad så hurtigt som muligt. Indtil videre har det unge talent haft 34 kampe for Flamengos seniorhold, hvor afkastet har været 4 mål og et enkelt assist.

Man pønser nu på i Real Madrid at hente Vinicius til klubben allerede til sommer, skriver AS i dagens udgave. Flamengo havde ellers håbet på, at man kunne holde på talentet i mindst et år endnu, men man er i Spanien så overraskede over Vinicius' udvikling, at han måske allerede nu kan skrives på som næste sæsons første signing.

Man betalte i maj hele 45 millioner Euros for spilleren i en aftale, hvilket på forhånd har gjort ham til den 7. dyreste spiller i Kongeklubbens historie, og dette har fået fans verden rundt til at vende blikket mod den endnu ikke myndige teenager i Brasilien. 

Zidane er selv indforstået med, at man formentlig et år før tid vil forsøge at indlemme Vinicius i truppen til den forestående pre-season i juli. Planen skulle angiveligt være at få spilleren integreret i klubben allerede fra start og ikke nødvendigvis sende ham på lån videre rundt i fodbold-europa. 

Dette skulle gerne være et led i en strategi, der skal komme problemerne i offensiven til livs, og måske er dette også et vink med en vognstang til, at man ikke har fuld tiltro til Borja Mayoral som reserveangriber.

Seneste artikler...

Annonce