Real Madrid buldrer derudaf

10 år 5 måneder siden #1 af raul7=kongen

Endnu en uge er gået og endnu en omgang sejre er hentet.

I midtugen smadrede de hvidklædte Brose Baskets Bamberg i Euroleague, i en kamp som reelt aldrig var en kamp. Real Madrid førte allerede efter første periode med 11 points(en periode hvor Sergio Llull og Nikola Mirotic stod for alle Real Madrids 18 points) og denne tendens fortsatte kampen igennem. Således vandt Real Madrid opgøret med imponerende 98-58. Dermed har Kongeklubben nu to sejre og nul nederlag i turneringen, hvor man delt fører puljen. Fredag aften gælder det EA7 Armani fra Italien, et hold som har tabt én og vundet én kamp.
For Real Madrid var Sergio Llull mest scorende med 16 points.

I weekenden var modstanderen så UCAM Malaga i et opgør som blev mere tæt. Real Madrid var i store problemer i kampens første halvdel og således bagud med 48-45 efter anden periode. I tredje periode kom den hvide tsunami så for alvor igang og efter perioden førte holdet med fem points. I kampens afgørende del blev sejren stensikkert hevet hjem og holdet vandt således den svære udekamp med 81-88.
Kampens mest scorende Real Madrid-spiller blev Rudy Fernandez med 22 points.

Dermed er endnu en uge gået og endnu en omgang sejre hentet i en imponerende sæsonstart, hvor Real Madrid endnu er ubesejret.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum