Bedømmelse af truppen mod Tottenham

6 år 5 måneder siden #1 af Administrationen

Madridista.dk's brugeres bedømmelse af truppen (56 brugere)

4.2 Keylor Navas
3.3 Achraf Hakimi
2.2 Marcelo
3.1 Ramos
2.8 Varane
2.1 Asensio
3.2 Casemiro
2.9 Isco
3.3 Modrić
3.1 Toni Kroos
1.4 Benzema
3.0 Cristiano Ronaldo
1.9 Lucas Vázquez
Hele holdet 2.8
0 Uden for bedømmelse
1 Tåkrummende dårligt
2 Skuffende præstation
3 Godkendt
4 Fin præstation
5 Fantastisk

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 5 måneder siden #2 af Steen
Idéforladt, kedeligt og uambitiøst. Endnu en forfærdelig kamp fra holdet. Vi har ikke én eneste spiller, der kan skabe det uventede. Benzema er til grin, og bør i princippet aldrig få spilletid igen. Men når ledelsen formår at være endnu ringere på transfermarkedet end Benzema er på banen, så er der ikke meget andet at gøre end at give ham spilletid. Han formår at misse uanset hvor nem chancen er. Men hvad sker der så når vi tager ham ud? Jo, så kommer vi ikke frem til noget som helst. Ronaldo alene på toppen er noget af det mest forfærdelige man kan være vidne til. Holdet går fuldstændig i stå og ender med at slå det ene latterlige indlæg efter det andet, uden succes. Vi er kun i oktober måned, og allerede nu er vi gået glip af en helveds masse point grundet det manglende køb af en angriber.
Kun én spiller var sin indsats bekendt i dag, og det var Keylor Navas. Fantastiske redninger.
Sidste redigering: 6 år 5 måneder siden ved Steen.
Følgende bruger(e) sagde tak: KWE, Zyconith

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 5 måneder siden #3 af ChrillRM14
Navas står en klassekamp!
Varane skuffer en smule... Han er slet ikke så dominerende og slår alt for tit boldene væk i stedet for på sin normale kølige måde at finde den bedste måde at spille ud af presset på.
Marcelo er en skygge af sig selv. Han virker låst og kommer hverken med individuel kvalitet eller chanceskabende overlap. Banens dårligste...
Benzema var ikke god, men får alt for meget 'hate' i karaktergivningen igen... Hans hovedstød kunne ligeså godt være gået ind... Det var på klods hold, og Lloris får den på heldigste vis med foden.
Isco og Modric virker ikke til at få spillet på midtbanen til at flyde. Vi burde dominere banen med de 4 midtbanespillere, men der er for lidt bevægelse og energi fra de omkringstående...
Ronaldo spiller jo egentlig godt, men er bare ikke god som 9'er... Han skal have kanten, punktum! Han kommer i det mindste frem til vores største chancer i dag og viser sublim teknik i få sekvenser.
Achraf mangler erfaring og en smule teknisk snilde, så er han jo nærmest klar til at få startpladsen! :D en 'in-form'-Carvajal er dog stadig at foretrække.

The Madrid shirt is white, can be stained with mud, sweat and even blood but never with shame - Santiago Bernabeu
Følgende bruger(e) sagde tak: Zyconith, Mosse, rmcf4ever

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 5 måneder siden #4 af Kiwes
Oven på aftenens kamp samt kampen mod Getafe, synes jeg at det er tid til at give Theo chancen igen. Marcelo spiller virkelig ikke særlig godt. I dag var Aurier ham langt overlegen - han manglede specielt speed og blev alt for let overspillet.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce