Real Madrid mod Paris SG i CL

6 år 3 måneder siden #25 af Forever-madrisimo

ertmann6363 skrev: Hvis man vil vinde champions league 3 gange i træk, er dette udfordringer som skal imødekommes med oprejst pande.

Det kunne ikke være anderledes end PSG. Varane bliver meget vigtig over de 2 kampe.


Enig, hvis vi så også går ud fra at vi kan møde City, Barcelona og Bayern i kvart, semi og finale. Så er holdet ikke stærkt nok til at gå hele vejen uden et indkøb af en angriber.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 3 måneder siden #26 af Kimbo
Besvaret af Kimbo på emne Real Madrid mod Paris SG i CL
Er egentligt blevet lidt mere positiv siden lodtrækningen, opgaven er ikke så umulig som først antaget.
Jeg tror at hvis vi kan stresse deres front trio, så kan de godt gå hen og komme op at skændes indbyrdes.
Det store spørgsål er selvfølgelig Neymar, hvis han vitterligt er på vej mod Madrid, vil han så være top professionel og gå efter at køre os over, eller vil han spille en solid omgang alibi fodbold over et par kampe.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 3 måneder siden #27 af El Siete
PSG er utroligt stærke på papiret og deres fronttrio er skræmmende ja. Men de mangler i den grad erfaring og disciplin i de store opgør. De spiller i en liga hvor de kan tillade sig at være ukoncentrerede og udisciplinerede og stadig vinde ligaen med en god margin. Det kan de ikke i CL, hvor et koncentrationssvigt kan betyde et hurtigt exit. Læg dertil at de er en uharmonisk trup. Der er stor forskel i hierarkiet i klubben og de har ikke en træner der indgyder samme respekt, og formår at kontrollere truppen, som Zidane feks gør.
De er pisket til sejr i Champions League, det er det holdet er samlet for, men det er samtidig deres akilleshæl. Hvis vi holder hovedet koldt, falder tilbage på vores erfaring, kan vi stresse og ryste dem. Det kan feks være ved en hurtig scoring el.lign. De stillede i stærkeste opstilling mod Bayern, for at bevare førstepladsen, men Bayern, ikke en gang i stærkeste opstilling, formåede at skille dem ad rimelig nemt, og den kamp skal vi virkelig nærstudere.

Jeg er overbevist om at PSG er meget mere ærgerlig over denne lodtrækning end vi er.

Como no te voy a querer,
como no te voy a querer,
si eres campeón de Europa por décima vez.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 3 måneder siden #28 af pm
Besvaret af pm på emne Real Madrid mod Paris SG i CL
Er der nogen der ved hvornår det bliver muligt at købe biletter til kampen på Bernabeu? Har prøvet via entradas men der er ikke nogen biletter til salg. pt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce