Optakt: Real Madrid - Ath. Bilbao, LaLiga, 33. spillerunde

4 år 11 måneder siden #1 af Administrationen

Under normale omstændigheder ville et opgør mellem Real Madrid og Ath. Bilbao være en kamp, som man virkelig så frem til, men eftermiddagens duel mellem de to historiske klubber i Spanien giver ikke samme kildrende fornemmelse i maven.

Der er ellers nok at spille for, idet Ath. Bilbao er rykket op i tabellen og nu har europæiske pladser inden for rækkevidde, mens castingen fortsætter i Real Madrid i en tid, hvor man kun jagter sekundære placeringer i LaLiga.

Ath. Bilbao kommer til den spanske hovedstad med markant fravær, idet man må se bort fra spillere som Capa, Ibai Gómez, De Marcos og Dani García, men man vil forsøge at udnytte at stærke folk som Iñaki Williams, Raúl García og Iker Muniain rammer dagen og dermed sætter en stopper for den stime på 14 sæsoner uden sejr på Estadio Santiago Bernabéu.

Zinedine Zidane må også se bort fra en håndfuld spillere, men som holdet spiller i øjeblikket opdager man såmænd ikke, om det er den ene eller den anden spiller, som er ude af spillet, for det er faktisk kun Karim Benzema, som holder et anstændigt niveau på et hold, som har langt mere potentiale end de viser. Den franske angriber er ene om at vise farlighed i front og han er på nuværende tidspunkt noteret for 27 mål efter 8 mål i de seneste 8 kampe og dermed er han tæt på at slå sin mål-rekord fra sæsonen 2011/12, hvor han scorede 32 mål.

Benzema er derfor med stor sikkerhed ikke en af de spillere, som man skal sige farvel til efter sæsonen, som man skal til en række andre spillere, som ikke klarer sig gennem nåleøjet.

Men eftermiddagens kamp byder også på et farvel til en legende. Inden kampstart bliver der afholdt et minuts stilhed for legendariske Agustín Herrerín, som til tonerne fra Ennio Morricones ”Once upon a time in the West” bliver mindet for sine mere end 50 års loyale arbejde for klubben.

De fem seneste kamp i LaLiga:
Real Madrid: V-V-T-V-U
Ath. Bilbao: V-V-V-T-V

Sidste sæsons resultater mellem de to hold:
Ath. Bilbao – Real Madrid 0-0
Real Madrid – Ath. Bilbao 1-1

Real Madrids forventede hold: Navas, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Casemiro, Valverde, Modric, Asensio, Isco, Benzema.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 11 måneder siden #2 af Kiwes
Hver gang vi spiller slår det mig hvor vanvittigt det egentlig er at vores fortrukne valg i offensiven inkluderer Asensio og Lucas. Det jo helt sindssygt - hvordan er vi nogensinde havnet i den situation LOL.
Følgende bruger(e) sagde tak: andreashn, elle44, Fondo_Sur

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 11 måneder siden #3 af Salix7

Kiwes skrev: Hver gang vi spiller slår det mig hvor vanvittigt det egentlig er at vores fortrukne valg i offensiven inkluderer Asensio og Lucas. Det jo helt sindssygt - hvordan er vi nogensinde havnet i den situation LOL.


Ja, det er sindssygt - samtidig skal Marcelo have 100% spilletid, da vi ved, at han er morgendagens stjerne frem for for unge spillere - det er helt sort i min verden! Giv nu lidt blandet spilletid til alle vores spillere og særligt de unge, når sæsonen er tabt og til grin - SUK!

"Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo."

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 11 måneder siden #4 af Batmajn
Synes nu faktisk asensio har gjort det okay.
Vores højre side er dog helt grotesk. Carvajal og LV taber bolden for et godt ord.

Utroligt vi er gået fra nogle af verdens bedste backs til nogle middelmådige.

Irritere mig også vi score på indlæg. Så bliver vi bare ved med dem

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 11 måneder siden #5 af Hansen
Marcelo har da ikke været middelmådig i dag?! Han har da spillet fint i dag!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 11 måneder siden #6 af Hansen
Der er ingen spiller i verden der fortjener det mere end Big Benz!!!
Følgende bruger(e) sagde tak: Real HWL

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce