AS: Her er Navas’ salgskrav til Real Madrid

4 år 9 måneder siden #1 af Daniel

Zinedine Zidane har givet Keylor Navas besked om, at Thibaut Courtois bliver klubbens ubestridte førstevalg mellem stængerne i næste sæson, hvilket har fået den stærke costaricanske målmand til at fremsætte nogle krav til Real Madrid, hvis klubben gerne vil af med ham.

Således har Navas, ifølge den spanske sportsavis AS, fortalt Real Madrid, at han vil have lov til at skifte kvit og frit, ligesom han vil have, at Real Madrid betaler de sidste to år af hans kontrakt, der løber frem til sommeren 2021; krav som Los Blancos for nuværende ikke har planer om at imødekomme.

Videre skulle den costaricanske målmand også have gjort det klart for eventuelle bejlere, at han vil være garanteret fast spilletid, ligesom han ønske syv millioner euro årligt over en treårig periode, hvilket er to millioner euro mere, end han tjener i Real Madrid.

Den 32-årige målmand har allerede afvist tilbud fra Portugal, men PSG synes imidlertid indstillet på at imødekomme Navas’ personlige krav, om end der stadig venter en svær forhandlingsproces for den franske storklub med de tunge drenge på direktionsgangene i Madrid, der naturligvis går efter at tjene lidt mønt på costaricaneren.

Real Madrid overvejer, ifølge avisens oplysninger, endda at beholde Navas, hvis han ikke begynder at vise mere fleksibilitet i sine krav, men det kommer givetvis ikke så vidt, da sommerens transfervindue først lige er åbnet, hvorfor Florentino Pérez og co. har rigeligt med tid til at lede efter klubber til den costaricanske sidsteskanse.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 9 måneder siden #2 af Numeredoce
Han er en yderst sympatisk spiller, og han har reddet vores røv mange gange. Men fri transfer MED LØN for de sidste to år? Hell no.

Jeg ved godt der er stavefejl i mit brugernavn...... Mit spansk er heldigvis blevet bedre siden ;-)
Følgende bruger(e) sagde tak: andreashn

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 9 måneder siden #3 af Bismo
Lyder alt for urimeligt. Desuden har han ikke ligefrem Casillas status i klubben, så kan slet ikke se, hvorfor ledelsen end skulle overveje at "hjælpe ham på vej", som han foreslår.
Følgende bruger(e) sagde tak: andreashn

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 9 måneder siden #4 af BBB

Numeredoce skrev: Han er en yderst sympatisk spiller, og han har reddet vores røv mange gange. Men fri transfer MED LØN for de sidste to år? Hell no.


+ en lønstigning i næste klub.
Så han vil skifte gratis og have 12 mio. euro i alt per år de næste to år + 7 mio. euro for det tredje år?

Det virker helt skævt. Så er det bedre, at han bliver kontrakten ud, så behøver vi heller ikke kigge efter en 2. målmand.
Følgende bruger(e) sagde tak: andreashn

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 9 måneder siden #5 af Merenque
Det giver ingen mening for mig. Hvorfor skulle han kræve at blive solgt uden et transfer fee? Forståeligt at han gerne ville have noget af den løn han har til gode ifølge sin kontrakt, smart træk. Men at forlange Real ikke skal tjene noget på at sælge ham giver ingen mening - jo så kan han sikkert forhandle sig til en lidt højere løn i en ny klub - men det virker bare helt ude af proportioner. Manden må vel være 20-30 mio værd på en god dag.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce