madridista.dk: Recent Posts https://forum.madridista.dk Mon, 22 Apr 2019 20:00:31 +0200 Kunena Forum (Joomla) da-dk Sæsonen 2019/2020 - af: Dios https://forum.madridista.dk/index.php/forum/debat/5611-saesonen-2019-2020#115308 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/debat/5611-saesonen-2019-2020#115308 Holdopstilling 2019/2020

Salg: Navas, Vallejo, Llorente, Kroos, Ceballos, Kovacic og Bale.
Køb: Militão, Eriksen, Ødegaard, Hazard, Rodrygo og Jovic.
Udlejning: Rodrygo og Brahim.

Det er mine realistiske tanker på vores trup til næste sæson. Det er mig uforståeligt, at Zidane ikke kan se Llorente's kvaliteter, og han fastholder Casemiro, men det er nu engang sådan som det er.
Derudover tror jeg, at Pogba bliver noget nær umulig medmindre han selv gør alt for at trumfe et skifte igennem. Det tror jeg ikke kommer til og ske, så man i stedet ser nærmere mod Eriksen, hvor vi står i en langt bedre position. Det er dog i sidste ende nok også mit foretrukne valg af de 2.
Jeg tror dog helt sikkert på, at én af dem kommer til klubben til sommer.

Kroos tror jeg vil prøve noget nyt, og det ønsker jeg efterhånden også. Tiden er nok bare kommet til noget forandring for begge parter. Ødegaard håber jeg virkelig på, at Zidane vælger at give chancen i truppen til næste sæson. Han er virkelig noget helt specielt synes jeg. Et friskt pust som kommer med en ny dimension til spillet.
Rodrygo og Brahim tror jeg ikke der vil være plads til i første omgang. Jeg kender ikke skide meget til dem begge, men lovende ser de ud. Jeg tror dog på en udlejning.

Hazard er et must, og ham har jeg snakket nok om. Derudover tror jeg, at det mere eller mindre ligger fast, at Jovic er manden som Zidane mener skal være Benzema's partner. Jeg havde helt sikkert foretrukket Joao Felix, men kan godt se fidusen i, at have en decideret boksspiller hvor Benzema ikke alene mand skal sørge for alle målene.
Hazard og Eriksen lige bag dem vil også gøre underværker, og mål tror jeg helt sikkert der vil komme mange af med de 4.
Asensio satser Zidane helt sikkert på, men hvordan kan jeg stadig ikke lurer.

Hvad tænker i andre? Jeg har valgt, at gå en måske mere realistisk vej i stedet for at name droppe alle de spillere jeg helt så i klubben.]]>
Debat Mon, 22 Apr 2019 19:47:57 +0200
MARCA: Bale kan blive lejet ud - af: Jonas https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5610-marca-bale-kan-blive-lejet-ud#115307 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5610-marca-bale-kan-blive-lejet-ud#115307
]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 18:08:34 +0200
El Confidencial: Marcos Llorente tæt på Sevilla - af: Ramos4 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115305 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115305 SeQueda skrev:
Arghh men det er helt gak. Llorente har virkelig været god på den defensive midt, hvor han i modsætning til Casemiro kender sin opgave. Fede er i mine øjne en ganske ordinær spiller, og jeg har aldrig forstået, at han er på holdet.

Men at sælge Llorente er dog endnu mere uforståeligt.

Casemiro's plads er urokkelig under Zidane. Samtidig vil han genrejse Marcelo og Isco. Det bliver skide godt ;)]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 18:06:13 +0200
El Confidencial: Marcos Llorente tæt på Sevilla - af: SeQueda https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115304 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115304
Men at sælge Llorente er dog endnu mere uforståeligt.]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 16:09:01 +0200
El Confidencial: Marcos Llorente tæt på Sevilla - af: slb1995 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115303 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115303
Men så bliver det vel bare endnu en sæson med middelmådige Casemiro på den defensive midtbane, hvilket for mig vidner om, at Zidane er hunderæd for at sætte sine yndlinge af, selvom der er bedre alternativer i truppen.

Jeg er også enig med Doc.juego ang. Fede Valverde. Jeg ser heller ikke det store lys i ham, og han er ganske anonym.]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 13:39:02 +0200
El Confidencial: Marcos Llorente tæt på Sevilla - af: Doc.juego https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115302 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5609-el-confidencial-marcos-llorente-taet-pa-sevilla#115302 Llorente er dygtig, men har kun fået en chance under Solari. Valverde bringer intet imo, kan slet ikke se ideen i ham i Real Madrid, intet ondt om ham, han er bare ikke god nok. Kan ikke se hvad hans spidskompetence er.

Ifølge whoscored laver han fx færre tacklinger, clearinger, key pass og dribbles end fx ceballos... Og ceballos er jo ikke ligefrem et defensivt bolværk, men alligevel bidrager han med mindre defensivt IMO.

Han er ikke en god pasningsspiller, han er average, han er ikke en dribler, han er ikke kreativ..
Forstår ikke at han får så meget spilletid når vi har bedre og mere interessante spillere i hhv. Ceballos offensivt og Llorente defensivt.]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 12:09:27 +0200
MARCA: Bale kan blive lejet ud - af: Nicklas https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5610-marca-bale-kan-blive-lejet-ud#115306 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5610-marca-bale-kan-blive-lejet-ud#115306

Der kan efterhånden ikke være nogen tvivl tilbage om, at Gareth Bale er i gang med sin sidste sæson som Real Madrid-spiller. Problemet er bare, at der ikke er kommet bud ind på waliseren, og derfor overvejer man nu muligheden for at leje ham ud med en købsoption, som man gjorde det med James Rodríguez for to år siden. Spillerens mange skader i en alder af 29 år har været stærkt medvirkende til, at han ikke er specielt eftertragtet blandt købende klubber.

Og netop de mange skader vil være et stort tema, når man i fremtiden vil diskutere Gareth Bales tid i Real Madrid. Han har indtil videre spillet 229 kampe for klubben og været fraværende i 113 kampe, hvoraf 86 har være på grund af skader og 27 har været af andre årsager. Han har været i startopstillingen 188 gange, og blot spillet 109 af sine kampe til ende. Han har dog været en produktiv herre, når han har spillet. Det er blevet 102 mål, og flere meget mindeværdige af slagsen, bl.a. i to forskellige Champions League-finaler mod Atlético Madrid og Liverpool, samt mod Barcelona i Copa del Rey-finalen 2014, hvor Marc Bartra havde glemt at hæve ploven. Med 53,4% af de mulige minutter spillet siden ankomsten i 2013, er det dog ikke nok man får ud af de €17 millioner årligt. I de to første år spillede han hhv. 65% og 76% af samtlige spilleminutter, mens det siden da har heddet 51%, 35%, 42% og i indeværende sæson 53%. Det er da også blevet til 29 skader siden skiftet fra Tottenham, som har bevirket, at Bale kun har spillet en tredjedel af kampene.

Derudover kræver han en meget høj løn; han er Real Madrids bedste betalte spiller med en årsløn på €17 millioner, og med en kontrakt der løber til 2022, vil det være vanskeligt at finde en klub, der er interesseret i at nærme sig det beløb for offensivspilleren. Han fylder 30 år til juli, og med hans skadeshistorik er det ikke svært at forestille sig, at Bales bedste år ligger bag ham. I Real Madrid har man ventet på, at engelske klubber skulle vise interesse, men indtil videre har der ikke været bud efter Bale. Udover Manchester United er det også svært at se en potentiel klub for Bale i England, da ingen af de andre har både økonomien og lysten til at overtage ham.

Derfor overvejer man nu om den bedste mulighed for at komme af med Bale er at leje ham ud, så man i det mindste slipper for størstedelen af hans løn, samtidig med at man kan indkassere et lille beløb for leje og tilføje en købsoption.

]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 10:46:58 +0200
Mbappé lukker transfersnakken: Jeg bliver i PSG, men kommer til at følge Real Madrid som fan - af: Raul7-2880 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115300 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115300 Daniel skrev:
De mere seriøse spanske journalister peger på én offensivspiller, to centrale midtbanespillere og en venstreback, foruden Rodrygo og Militão.

Jeg tror på to offensivspillere og en central midtbanespiller. Jeg ser ingen grund til at handle en ny venstreback, hvis Zidanes plan er at holde på Marcelo. Ham og Reguilón ville være en fin back-duo til den kommende sæson.

De to offensivspillere giver næsten sig selv: Jovic og Hazard. De er så godt som sikret. Jeg er mere i tvivl om den centrale midtbanespiller, men jeg tror, at man vil gå benhårdt efter Eriksen pga. danskeren kontraktforhold, hvorfor han kan erhverves relativt billigt i dagens marked.

Ud fra overstående er det reelt set kun Hazard der vil styrke vores startellever? Jovic har præsteret i én sæson, ligesom Joao Felix har, men Felix er både yngre og har et større potentiale. Eriksen er god men tvivler på at han kan slå en Kroos eller Modric i topform af holdet. Han har set virkelig træt ud de seneste kampe mod City. Desuden er 70-90 mio euro med et år tilbage af sin kontrakt alt alt for mange penge. Vi har desuden Ødegaard som kommer tilbage til sommer. Llorente sælges sandsynligvis til Sevilla hvorfor man skal have en erstatning klar. Frygter at Zidane satser på Valverde i stedet for at købe en spiller som Kante. Frygter også at Zidane stadig tror på aldrende Marcelo. Med Hernandez ankomst er det muligvis lidt lettere at købe Alaba?
Ramos fylder 34 år næste sæson. Ajax' træner har udtalt at 19-årige De Ligt sælges til sommer. Med den pris der nævnes i medierne skal vi altså forsøge at hente ham!

Ønsketænkning: Hazard, Felix, De Bruyne, Kante, Alaba og Di Ligt.

Ja, overstående spillere vil koste kassen! Men vi skal forsøge et eller andet for at undgå endnu en sæson hvor Barcelona er os fuldstændig overlegen. Mange benytter vores 5 CHL titler som argument for, at vi har været bedre end Barcelona de seneste år. Men faktum er desværre, at Barcelona er godt på vej mod deres trejde TREBLE siden 2009! I samme periode har de vundet la liga 7 gange på 10 år. I sæsonen 13/14 og 16/17 (hvor hhv. Atl. Madrid og Real Madrid vandt ligaen) havde Barcelona mulighed for at vinde La Liga helt ind til den sidste spillerunde (mao. ekstrem tæt på 9 la liga titler på 10 år!!!).

Meget vil heldigvis ændre sig når Messi i den snarlig fremtid stiller støvlerne på hylden.]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 09:51:47 +0200
Mbappé lukker transfersnakken: Jeg bliver i PSG, men kommer til at følge Real Madrid som fan - af: Daniel https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115299 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115299
Jeg tror på to offensivspillere og en central midtbanespiller. Jeg ser ingen grund til at handle en ny venstreback, hvis Zidanes plan er at holde på Marcelo. Ham og Reguilón ville være en fin back-duo til den kommende sæson.

De to offensivspillere giver næsten sig selv: Jovic og Hazard. De er så godt som sikret. Jeg er mere i tvivl om den centrale midtbanespiller, men jeg tror, at man vil gå benhårdt efter Eriksen pga. danskeren kontraktforhold, hvorfor han kan erhverves relativt billigt i dagens marked.]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 08:31:21 +0200
Mbappé lukker transfersnakken: Jeg bliver i PSG, men kommer til at følge Real Madrid som fan - af: mortenj https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115298 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115298 Så står det forhåbentligt klart for alle, at fokus skal ligge andetsteds i forhold til hvilke spillere, vi skal hente denne sommer.]]> Nyheder Mon, 22 Apr 2019 08:13:40 +0200 Mbappé lukker transfersnakken: Jeg bliver i PSG, men kommer til at følge Real Madrid som fan - af: Daniel https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115297 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5608-mbappe-lukker-transfersnakken-jeg-bliver-i-psg-men-kommer-til-at-folge-real-madrid-som-fan#115297

Mbappe rygter 220419

Mbappé gevandt i går det franske mesterskab med PSG. Foto: Marca.com.

Kylian Mbappé har ingen planer om at forlade PSG, selvom der har været rygter ude om, at han kunne være i spil til et skifte til Real Madrid allerede i sommerens transfervindue.

PSG-angriberens store idol, Zinedine Zidane, har heller ikke kunne rokke ved Mbappés beslutning, men han vil i stedet følge Real Madrid som fan.

- Jeg bliver i PSG, da jeg fortsat ønsker at være en del af dette projekt, siger PSG-angriberen ifølge marca.com i et interview med Canal+ France.

- Det er godt for Real Madrid, at Zidane er tilbage, og jeg kommer til at se deres kampe som fan.Mbappé har scoret vanvittige 30 mål i 27 kampe i Ligue 1 i indeværende sæson, ligesom han også har tegnet sig for ni assists i kampen om det franske mesterskab. Fordelt på hele sæsonen har han scoret 36 gange i 40 kampe og lavet 17 assists.

Den 20-årige franske verdensstjerne ville med andre ord have pyntet på Real Madrids holdkort i den kommende sæson.

]]>
Nyheder Mon, 22 Apr 2019 07:54:53 +0200
Pogbas løn kan blive et problem - af: Lukita https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5607-pogbas-lon-kan-blive-et-problem#115296 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5607-pogbas-lon-kan-blive-et-problem#115296 Nyheder Sun, 21 Apr 2019 23:42:45 +0200 Pogbas løn kan blive et problem - af: Administrationen https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5607-pogbas-lon-kan-blive-et-problem#115295 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5607-pogbas-lon-kan-blive-et-problem#115295

Pogba as 010219

Zinedine Zidane vil meget gerne hente Paul Pogba til den kommende sæson, men den franske stjernespillers løn kan blive et alvorligt problem.

I Manchester United får han nemlig svimlende 17 millioner € netto om året og det ville gøre ham til den bedst betalte spiller i Real Madrid, hvor Bale pt. er den bedst betalte med 15 millioner € netto, fulgt af Sergio Ramos, som får 11,8 millioner € netto.

Paul Pogba vil angiveligt gerne spille Champions League i den kommende sæson og derfor synes et skifte væk fra Manchester United at være nødvendigt, men han er tilsyneladende ikke indstillet på at gå ned i løn, for til gengæld at træde et par trin op ad karriere-stigen.

Real Madrids problem er dog ikke blot lønnen til Pogba, men også det faktum, at Manchester United vil gøre meget for at holde på franskmanden, som samtidig har en agent, som man aldrig ved hvor man har og derfor er man i den spanske hovedstad meget påpasselige i øjeblikket, om end man givetvis vil arbejde hårdt på at opfylde Zidanes ønske.

]]>
Nyheder Sun, 21 Apr 2019 21:04:51 +0200
Optakt: Real Madrid - Ath. Bilbao, LaLiga, 33. spillerunde - af: Hansen https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115294 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115294 Nyheder Sun, 21 Apr 2019 18:06:32 +0200 Optakt: Real Madrid - Ath. Bilbao, LaLiga, 33. spillerunde - af: Hansen https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115293 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115293 Nyheder Sun, 21 Apr 2019 17:56:42 +0200 Optakt: Real Madrid - Ath. Bilbao, LaLiga, 33. spillerunde - af: Batmajn https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115292 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115292 Vores højre side er dog helt grotesk. Carvajal og LV taber bolden for et godt ord.

Utroligt vi er gået fra nogle af verdens bedste backs til nogle middelmådige.

Irritere mig også vi score på indlæg. Så bliver vi bare ved med dem]]>
Nyheder Sun, 21 Apr 2019 17:44:40 +0200
Optakt: Real Madrid - Ath. Bilbao, LaLiga, 33. spillerunde - af: Salix7 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115291 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115291 Kiwes skrev:
Hver gang vi spiller slår det mig hvor vanvittigt det egentlig er at vores fortrukne valg i offensiven inkluderer Asensio og Lucas. Det jo helt sindssygt - hvordan er vi nogensinde havnet i den situation LOL.

Ja, det er sindssygt - samtidig skal Marcelo have 100% spilletid, da vi ved, at han er morgendagens stjerne frem for for unge spillere - det er helt sort i min verden! Giv nu lidt blandet spilletid til alle vores spillere og særligt de unge, når sæsonen er tabt og til grin - SUK!]]>
Nyheder Sun, 21 Apr 2019 17:20:45 +0200
Optakt: Real Madrid - Ath. Bilbao, LaLiga, 33. spillerunde - af: Kiwes https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115290 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115290 Nyheder Sun, 21 Apr 2019 17:06:09 +0200 Optakt: Real Madrid - Ath. Bilbao, LaLiga, 33. spillerunde - af: Administrationen https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115289 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5606-optakt-real-madrid-ath-bilbao-laliga-33-spillerunde#115289

isco ml

Under normale omstændigheder ville et opgør mellem Real Madrid og Ath. Bilbao være en kamp, som man virkelig så frem til, men eftermiddagens duel mellem de to historiske klubber i Spanien giver ikke samme kildrende fornemmelse i maven.

Der er ellers nok at spille for, idet Ath. Bilbao er rykket op i tabellen og nu har europæiske pladser inden for rækkevidde, mens castingen fortsætter i Real Madrid i en tid, hvor man kun jagter sekundære placeringer i LaLiga.

Ath. Bilbao kommer til den spanske hovedstad med markant fravær, idet man må se bort fra spillere som Capa, Ibai Gómez, De Marcos og Dani García, men man vil forsøge at udnytte at stærke folk som Iñaki Williams, Raúl García og Iker Muniain rammer dagen og dermed sætter en stopper for den stime på 14 sæsoner uden sejr på Estadio Santiago Bernabéu.

Zinedine Zidane må også se bort fra en håndfuld spillere, men som holdet spiller i øjeblikket opdager man såmænd ikke, om det er den ene eller den anden spiller, som er ude af spillet, for det er faktisk kun Karim Benzema, som holder et anstændigt niveau på et hold, som har langt mere potentiale end de viser. Den franske angriber er ene om at vise farlighed i front og han er på nuværende tidspunkt noteret for 27 mål efter 8 mål i de seneste 8 kampe og dermed er han tæt på at slå sin mål-rekord fra sæsonen 2011/12, hvor han scorede 32 mål.

Benzema er derfor med stor sikkerhed ikke en af de spillere, som man skal sige farvel til efter sæsonen, som man skal til en række andre spillere, som ikke klarer sig gennem nåleøjet.

Men eftermiddagens kamp byder også på et farvel til en legende. Inden kampstart bliver der afholdt et minuts stilhed for legendariske Agustín Herrerín, som til tonerne fra Ennio Morricones ”Once upon a time in the West” bliver mindet for sine mere end 50 års loyale arbejde for klubben.

De fem seneste kamp i LaLiga:
Real Madrid: V-V-T-V-U
Ath. Bilbao: V-V-V-T-V

Sidste sæsons resultater mellem de to hold:
Ath. Bilbao – Real Madrid 0-0
Real Madrid – Ath. Bilbao 1-1

Real Madrids forventede hold: Navas, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Casemiro, Valverde, Modric, Asensio, Isco, Benzema.

]]>
Nyheder Sun, 21 Apr 2019 10:18:05 +0200
MARCA: Benzema er mere end bare en spiller - af: Dios https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5602-marca-benzema-er-mere-end-bare-en-spiller?start=12#115288 https://forum.madridista.dk/index.php/forum/nyheder/5602-marca-benzema-er-mere-end-bare-en-spiller?start=12#115288 BBB skrev:
Dios skrev:
så er det klart den falmer når du som en kæmpe kritiker af ham går i dybden, fordi han ligesom holdet fuldstændig er faldet sammen når vi har mødt modstand.

Ja, hvis han ikke kan holde til, at vi kigger nærmere på hans sæson, så er det nok fordi, at den er bestået, men ikke mere end det. Han har spillet bedre end holdet, men det betyder altså ikke, at han har spillet godt. Læg nu mærke til at jeg ikke roser andre på hans bekostning. Jeg har ikke et alternativ på holdet, som jeg vil spille i stedet for ham.

Du har altså også sænket din standard meget, når du storroser ham for en sæson som denne. Det ville du jo aldrig have gjort med Ronaldo. Der ville du have været kritikeren, som påpegede, at han kun havde scoret mod de små hold. Vi kan også gå endnu mere ind i de ting, som Benzema i din optik er god til. Hvorfor har andre spillere på holdet ikke scoret flere mål, hvis Benzema er så god til at lægge op til chancer? Både Bale og Asensio kan som minimum sparke til en bold på niveau med Benzema.

Hvis du virkelig kendte mig, som du efterhånden burde :D Så ville du også vide, at spillet på banen er altafgørende for om jeg synes sæsonen er mere end godkendt. Det er jo ikke Benzema's 18 mål i ligaen som er imponerende for mig, da 20 mål som min. burde være et krav for en angriber i de største klubber i ligaen, hvis man skal være holdets målscorer.
Det jeg er mest imponeret over ved Benzema er den omstilling han har skulle gå igennem. De sidste 5-6 sæsoner, hvor han sammenlignet med denne sæson har været fuldstændig låst i sit spil, hvor han havde et formål, og det var at gøre Ronaldo bedre. Alene det pres har Bale jo vist, at det var enormt, for han har vel aldrig haft en så dårlig sæson som denne.
Benzema derimod er holdets topscorer, men også hele offensivens omdrejningspunkt. Det er ham alle søger nu, og alene den omstilling synes jeg har været mere end godkendt. Han er blevet den individualist som han var for 10 år siden, hvor han igen udfordre sine direkte modstandere, og i flere omgange rent faktisk har haft stor succes med det.

Jeg har alle dage elsket Benzema for den type han er, men efter denne sæson, så er jeg ligesom Real HWL af den holdning, at der ingen andre angribere er jeg hellere vil have. Du husker sikkert også, at jeg i slutningen af sidste sæson ønskede en ny angriber som skulle tage overfor Benzema. Det er en helt anden snak nu, og derfor har hans sæson været meget mere end godkendt.

For lige at svarer på dit spørgsmål, så har Bale af mærkværdige årsager været placeret mere stationært på begge kanter denne sæson. Det er immervæk svært for Benzema, at sætte Bale op til en scoring når han står helt isoleret på kanten, og vil smække endnu et indlæg indover. Asensio har vel de seneste 4-5 kampe fået noget der minder om 5 100% chancer som han har brændt igen og igen.
Du ved udmærket også godt, at det ikke handler om, at have 2. sidste fod på bolden, for at være god til at sætte sine holdkammerater op. Tager vi den logik, så er Ronaldo jo en bedre playmaker end Messi i Chl regi. Kom nu lidt.

Der er i denne sæson kun 2 spillere som har holdt niveu. Den ene var dømt til at fejle i Benzema, og den anden vidste ingen hvem var før denne sæson i Reguillon. Tager man det i betragtning, så er det jo ren verdensklasse det Benzema har præsteret :)]]>
Nyheder Sun, 21 Apr 2019 09:47:22 +0200