Marcelo på vej tilbage i topform

Da Zinedine Zidane i marts vendte tilbage som træner for Real Madrid, var det med det erklærede mål at genrejse Marcelo, der ligesom sin holdkammerater var faldet gevaldigt i niveau.

Brasilianerens plads var praktisk talt overtaget af Sergio Reguilón og Marcelo havde således kun fået 115 minutters spilletid i de sidste otte kampe med Solari i spidsen. Med Zidanes tilbagevenden var Marcelo tilbage i startopstillingen til netop Celta Vigo-opgøret på Estadio Santiago Bernabéu, men selv om Real Madrid vandt 4 af de 9 resterende kampe, var det ikke med Marcelo i sprudlende spillehumør.

Sideløbende med Marcelos skuffende spil var der konstante rygter om, at han var på vej til italiensk fodbold, men her gjorde han hele tiden meget klart, at han kun ønskede at blive i Real Madrid.

Og det skal vi måske være glade for. I hvert fald var det en meget fit Marcelo, der vendte tilbage fra træning og i lørdagens kamp mod Celta var Marcelo langt mere påpasselig i sit defensive arbejde og i det offensive var han afgørende med sin deltagelse i alle tre Real Madrid-mål.

Seneste artikler...

Annonce