MARCA: Zidane insisterer på Pogba

På trods af formen i LaLiga og den åbenbaring som er Fede Valverde, har Zinedine Zidane ikke ændret mening; han vil have Paul Pogba til Real Madrid. Og så må det koste, hvad det vil. Zidane ser nemlig franskmanden som den manglende brik i puslespillet der skal gå op før holdet kommer til at stå som han gerne vil have det. Samtidig føler han, at klubben skylder ham det, siden det var hans eneste krav, da han vendte tilbage til klubben i marts.

Kontakten mellem Real Madrid-træneren og Pogba har været konstant i gang hele sæsonen, og Zidane har da heller ikke lagt skjul på, at de to har et venskabeligt forhold. Tidligere berettede vi bl.a. om, at de to mødtes i Dubai for godt og vel halvanden måned siden.

Spillerens nuværende klub, Manchester United, tvivler på, at den skade der bl.a. holder ham ude af aftenens kamp mod Tottenham. Det berettede Paco Gonzalez i programmet Tiempo de Juego, efter spilleren har brugt mere end halvdelen af sæsonen på at genoptræne i Dubai og Miami.

De høje herrer på Santiago Bernabéu er naturligvis enige med Zidane i, at Pogba er en stor spiller, men de har deres tvivl om, hvor spilleren vil passe ind i en trup hvor Fede Valverde er i gang med sit helt store gennembrud for Real Madrid, og de ønsker ikke at bremse udviklingen hos unge spillere, som Valverde og Martin Ødegaard.

Dermed ligner det, ifølge MARCA, umuligt, at Paul Pogba skifter til den spanske hovedstad på nuværende tidspunkt.

I Madrid regner man med, at Pogba vil komme til at koste minimum €120 millioner og visse folk mener ikke, at han skal koste mere end Eden Hazard. Andre er bekymrede over de €16 millioner, som Pogba ville kræve i løn, mens Zidane insisterer på, at netop dét ikke bliver et problem.

Hverken Pogba eller Zidane har givet op, på trods af begge klubbers modvilje. Til juni har Pogba i øvrigt kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt med den engelske storklub.

Udover Pogba, har Real Madrid ifølge det spanske medie to spillere på listen. Den mest populære hos klubben er Ajax’ Donny van de Beek, mens den anden er en gratis Christian Eriksen. 

Indtil videre må man bare håbe på, at dette ikke bliver til en ny konflikt mellem Zinedine Zidane og Real Madrid. 

Seneste artikler...

Annonce