MARCA: Brahim og Mariano vil ikke gå i Odriozolas fodspor

Álvaro Odriozola blev tidligere på ugen udlejet til den tyske storklub Bayern München efter længere tids problemer med at få førsteholdsfodbold. Baskeren nåede nemlig kun at være i truppen 11 gange i denne sæson og få spilletid i fem kampe. 

Brahim Díaz og Mariano Díaz har heller ikke fået meget spilletid af Zinedine Zidane i denne sæson, men modsat Odriozola ønsker de ikke at forlade klubben i januar. 

AC Milan har ellers forsøgt at hente Brahim, og det samme har Getafe og adskillige andre LaLiga-klubber. Han er ikke en del af Zidanes planer, men ønsker alligevel at kæmpe for en plads på holdet resten af sæsonen.

Real Madrid har modtaget tilbud på Mariano fra klubber som Real Sociedad, Benfica og Villarreal, men ligesom Brahim er han fast besluttet på at færdiggøre sæsonen i Madrid, før han træffer en beslutning. 

Gareth Bale og James Rodríguez har af forskellige årsager heller ikke fået specielt meget spilletid i indeværende sæson, men Bales agent har afvist flere tilbud fra Premier League-klubber, mens James, som har kontrakt til 2021, med største sandsynlighed ligeledes bliver i klubben frem til sommer.

Til sidst har vi Dani Ceballos, der startede som lyn og torden i engelske Arsenal, men ikke har spillet siden november pga. skader og trænerskifte fra Unai Emery til Mikel Arteta. Rygterne går på, at den spanske landsholdsspiller gerne vil væk fra Arsenal, men at det er kompliceret. Zidane har aldrig haft den store kærlighed til Ceballos som spiller, og hans lejeophold i Arsenal hjælper helt sikkert ikke midtbanespilleren til at komme tættere på holdet i Spanien, hvor konkurrenter som Fede Valverde og Martin Ødegaard oplever gennembrudssæsoner.

Seneste artikler...

Annonce