Optakt: Valladolid - Real Madrid, LaLiga, 21. spillerunde

Real Madrid og Valladolid lukker 21. spillerunde med aftenens kamp på Estadio José Zorrilla og der er meget på spil for Zinedine Zidanes tropper.

Barcelona leverede nemlig endnu en skuffende indsats, da man tabte udekampen til Valencia i går og dermed kan Real Madrid stryge alene til tops med bare uafgjort, men målet er naturligvis sejr, så man er tre points foran.

De to hold mødtes på denne bane for blot ti måneder siden og da var Real Madrids situation en helt anden. I ugen op til kampen havde man nemlig endegyldigt sagt farvel til alle tre turneringer ved først at tabe Copa del Rey-opgøret mod Barcelona, hvorefter man fulgte op med nederlag i LaLiga til selvsamme hold og kort efter blev man så høvlet ud af Champions League til Ajax Amsterdam, som vandt hele 1-4 på Estadio Santiago Bernabéu.

Denne sæson er Real Madrid levende i alle tre turneringer og holdet rider på en positiv bølge af resultater og kan således i aften sikre 18. kamp i træk uden nederlag.

Det bliver uden en decideret højreback, idet Carvajal er ude med karantæne, mens Odriozola i denne uge fik den bemærkelsesværdige ide, at luften er bedre i Sydtyskland hos Bayern München end den er i den spanske hovedstad.

Derfor bliver det sandsynligvis Nacho, som kommer ind som ny højreback på et hold, som også kan glæde sig over at have verdens bedste centrale forsvarsspiller, Sergio Ramos, tilbage og det samme gør sig gældende for Fede Valverde.

Til gengæld er hverken Bale eller Vinícius med og derfor kan bekymringen blive, at der ikke bliver fart i Real Madrids offensiv.

Aftenens modstander, Valladolid, er i dyb krise. I onsdags røg man ud af Copa del Rey til Tenerife og i de seneste 8 kampe i LaLiga, har man blot fået fem points. Men det er ikke et hold, som går ned med flaget og i de første 20 kampe har man da også blot indkasseret 23 mål. Til gengæld har man også blot scoret 17 gange.

Kampen kan følges på TV2 Sport X og efter opgøret er Madridista.dk naturligvis i studiet til en nedtakt, som også bringer os omkring Copa del Rey-opgøret mod Unionistas de Salamanca og frem mod det kommende Copa del Rey-opgør mod Zaragoza.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Nacho, Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Fede Valverde, Kroos, Modric, Isco, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce