Hazard har vundet tre straffespark på 680 minutter

Eden Hazard gjorde en god figur i sit nylige comeback mod Celta Vigo, hvor han vandt et straffespark, som Sergio Ramos efterfølgende satte sikkert i nettet. Det var tredje gang i denne sæsons La Liga, at der blev begået et straffespark på belgieren, da Juan Soriano fra Leganés og Pablo de Blasis fra Eibar også har nedlagt belgieren i feltet på ulovlig vis.

I La Liga er det kun Betis’ sommerindkøb, Nabil Fekir, der har trukket ligeså mange straffespark, men franskmanden har gjort det på 1551 minutter mod Hazards 680.

I Europas største fodboldligaer i indeværende sæson er det kun Marcus Rashford, Fabio Quagliarella og Riyad Mahrez, der har vundet flere straffespark, og ses der på det forrige årti er Hazard også med i toppen af listen. I ligasammenhæng har han i den periode vundet 20 straffespark, og det kan kun Edinson Cavani med 25 og Luis Suárez med 23 overgå. Omvendt har belgieren trukket bemærkelsesværdigt få straffespark i europæiske turneringer i det netop overståede årti, da det kun er sket én gang for Chelsea i en kamp imod Maribor i 2014.

Overordnet set vidner tallene dog om, at belgierens lave tyngdepunkt, fart og gode dribleevner er svære for modstanderholdene at håndtere i feltet. Forhåbentligt er det noget Real Madrid kan drage fordel af i de kommende storkampe.

Seneste artikler...

Annonce