Real Madrid har dårlig erfaring med at undvære Ramos i Champions League

Real Madrid kommer til at undvære anfører Sergio Ramos i fredagens kamp imod Manchester City, eftersom han modtog et rødt kort i det første opgør, og det kan vise sig at være dyrt for Los Blancos.

Ud af de sidste seks opgør, som Real Madrid har spillet i Champions League uden spanieren på banen, har man tabt fem og vundet én, og det var endda det pointmæssigt ubetydelige opgør imod Club Brugge, som man vandt med 3-1 i denne sæsons gruppespil.

Rækken med de fem nederlag startede tilbage i 2017-18-sæsonen, hvor man havde slået Juventus med 3-0 i Torino og skulle køre sejren i hus hjemme på Bernabéu. Her blev man reddet af et straffespark i de døende minutter, så man akkurat gik videre efter et 3-1-nederlag.

Sæsonen efter dummede først Julen Lopetegui og derefter Santiago Solari sig i gruppespillet i den store europæiske klubturnering imod CSKA Moskva. Lopetegui hvilede anføreren på udebane imod det russiske hold, hvor man tabte med 1-0, mens Solari gjorde det på hjemmebane, hvor man tabte med 3-0.

Endnu værre blev det, da Ramos bevidst trak et gult kort efter 2-1-sejren på udebane imod Ajax i ottendedelsfinalen, som betød, at han måtte sidde over i returkampen, som man tabte med 4-1 og røg ud af turneringen. Ovenikøbet fik Ramos en ekstra karantænedag, efter han fortalte, at det gule kort var bevidst trukket, og derfor sad han over i denne sæsons afklapsning i gruppespillets første kamp imod PSG, hvor man tabte med 3-0.

For Real Madrid har Ramos i alt misset 30 opgør i Champions League, og her er det blevet til 19 sejre, tre uafgjorte og otte nederlag. Af disse nederlag har fem af dem altså været blandt de sidste seks opgør, hvor Ramos har siddet over, hvilket blot vidner om spanierens store betydning for det nuværende Real Madrid-mandskab.

Seneste artikler...

Annonce