Courtois: De tre point giver selvtillid

Courtois stod en god kamp i lørdagens El Clasico, hvor det blev til et par store redninger der var med til at sikre holdet de tre point. Tre point der giver holdet selvtillid, i følge Courtois.

- De tre point giver os masser af selvtillid. Mange tvivlede på os, men heldigvis gjorde spillerne og træneren aldrig. Vi er en enhed. På tirsdag spiller vi i Champions League, og vi skal også vinde der. Vi er tilfredse, men nu skal vi tænke på tirsdagens kamp.

- Vi fik nogle mål og vi gjorde hvad vi ønskede at gøre og hvad træneren ville have vi gjorde. Jordi Alba kan være farlig. Han forsøger altid at komme til baglinjen, og han lagde op til deres mål. Kampen var lige og jeg tror jeg lavede et par redninger. I anden halvleg var der ikke så mange klare chancer, men vi scorede et straffespark og fik et tredje mål, selvom Neto lavede nogle flotte redninger.

Nu handler det for holdet om at vinde kampe igen, så målet om at vinde alle turneringerne kan blive opfyldt.

- Vi skal kæmpe for vores logo i hver eneste kamp, og vide hvad det repræsenterer. Vi havde to dårlige kampe, men i dag spillede vi med et stort begær. Vi arbejdede rigtig hårdt, og det er hvad vi skal gøre i alle kampe.

Seneste artikler...

Annonce