Kun én Real Madrid træner har beholdt jobbet efter nederlag til Segunda B-hold

Zinedine Zidane har som Real Madrid-træner ikke endnu fået sit hold til at brillere i Copa del Rey, hvor man tidligere er blevet slået ud af hold som Leganés, Celta Vigo og Real Sociedad, men i år var det blot upåagtede Alcoyano fra Segunda División B, der blev en for stor mundfuld for Zidanes mandskab.

I nyere tid har det sjældent været godt for en Real Madrid-træner, når et Segunda B-hold har slået Real Madrid ud af Copa del Rey. Siden årtusindeskiftet er det kun Vicente del Bosque, hvis mandskab blev slået ud af Toledo i år 2000, der har overlevet en sådan situation, men senere trænere har ikke været lige så heldige.

Tilbage i 2007/08-sæsonen var Bernd Schuster træner, og dengang blev man slået ud af Real Unión over to opgør, som Real Madrid tabte begge to, og blot en måned senere blev Schuster fyret.

Et par år senere i 2009/10-sæsonen rendte Real Madrid ind i en stor skuffelse, som formodentlig stadig står klar i mange Real Madrid-fans hukommelse. Efter et af klubbens vildeste transfervinduer, hvor man blandt andet hentede spillere som Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Kaká og Karim Benzema, var der kæmpe forventninger til Manuel Pellegrinis mandskab, og derfor kom det som en stor overraskelse, da Alcorcon formåede at banke Real Madrid med hele 4-0 på hjemmebane. Det kunne Real Madrid ikke vende i returopgøret, og dermed var man ude. Pellegrini fortsatte dog sæsonen ud, hvorefter det var slut som cheftræner for Real Madrid.

At man røg ud tidligt i 2015/16-sæsonen var ikke Rafa Benítez fejl, da det kyldtes, at man havde anvendt Denis Cheryshev i kampen imod Cádiz, på trods af at russeren havde karantæne. Real Madrid vandt opgøret, men blev efterfølgende diskvalificeret, og Benítez var fortid i Real Madrid en måned senere.

Seneste artikler...

Annonce