Ancelotti: De unge spillede ikke så godt, som de plejer

ancelotti vs almeria

Real Madrid vandt sæsonens første ligakamp i går aftes med 2-1 over Almería, og her følger, hvad Carlo Ancelotti havde at sige om kampen.

Om kampen generelt:
- Vi forventede at skulle grave dybt her, og især da vi gjorde det svært for os selv med en defensiv fejl, som kunne være undgået. Derfra havde vi det svært. De forsvarede sig rigtig godt, vi havde mange afslutninger på mål, og da den første endelig gik ind, blev det nemmere. Rüdiger leverede en god indsats. De yngre gutter spillede ikke, som de plejer at gøre, men jeg er tilfreds med dem. De havde det svært på det mentale plan i dagens (gårsdagens, red.) kamp. De gjorde ikke noget forkert, men de kan gøre det bedre. Jeg skiftede Camavinga ud, fordi han havde fået en advarsel, og jeg ville ikke risikere noget.

Alaba blev skiftet ind og scorede på sin første berøring direkte på frispark, og om østrigeren sagde Ancelotti:
- Oprindeligt skulle det have været Karim (Benzema, red.) eller Kroos, der skulle tage frisparket. Alaba rammer dem rigtig godt fra den side, og Davide (Ancelotti, red.) bad mig om at lade ham sparke det, hvilket han gjorde, og han sparkede den ind. Det var ikke nemt at fortælle Karim eller Toni, at de ikke skulle sparke, men han tog det og scorede.

Om Asensio, der ikke kom på banen:
- Han er Real Madrid-spiller, og frem til det ændrer sig, vil jeg betragte ham sådan, og hvis han fortjener at spille, så kommer han til at gøre det. Vi skal huske hans bidrag sidste år, han scorede masser af mål. Han er en vigtig spiller, og vi skal vente frem til den 31. med at se, hvad der sker og hvilken beslutning, han tager.

Om Vázquez, der stod for Real Madrids udligning:
- Han er en del af truppen, og en af dem, der altid er klar til at spille, starte på bænken og hjælpe holdet. Han gjorde det rigtig godt og scorede et vigtigt mål. Han fortsætter med at være en perfekt professionel og er meget disciplineret og spot on med sin attitude.

Om Hazard:
- Han er i god form med hensyn til sin kondition og har ingen problemer. Han træner godt, og jeg tror, at han vil få en god mængde kampe i denne sæson.

Seneste artikler...