Husregler

Madridista.dk ønsker at forum skal være et behageligt mødested for Madridistas og at man her kan finde en ordentlig diskussion.

Det er alles ansvar – dit og mit – at være med til at skabe dette og derfor beder Madridista.dk om at du gennemlæser nedenstående retnings-linier og bruger dem, inden du opretter et indlæg eller en tråd.

Ti gode råd til at skabe et godt forum for Madridistas.
1) Overvej grundigt, om dit indlæg har interesse for andre og begrund dine holdninger. Undgå one-liners som ”Neymar skal købes nu” eller ”Sami Khedira er ikke god nok til Real Madrid”. Læs indlægget igennem inden du sender det.
2) Husk, at det skrevne sprog fremstår hårdere end det talte sprog. Man kan let såre/fornærme andre, selv om det måske slet ikke var hensigten og på den måde starte en lavine af ukvemsord.
3) Undgå brugen af VERSALER (store bogstaver).
4) Undgå at oprette tråde, som allerede er oprettet i forvejen. Tag et kig på indlæggene, inden du beslutter at oprette nye.
5) Sørg for, at dine indlæg er relevante for diskussionerne.
6) Perfide person-angreb, samt racisme og diskrimination på baggrund af religion, køn, etnicitet eller seksualitet accepteres overhovedet ikke og kan i øvrigt i grove tilfælde politi-anmeldes.
7) Vær med til at holde forum overskueligt. Begræns antallet af tråde ved at overveje om dit indlæg hører til i en af de eksisterende tråde.
8) Husk, at der kan forefindes tilhængere af andre klubber, som har et helt andet syn på sagen end Madridistas. De er velkomne på siden, men skal i lige så høj grad være opmærksomme på deres fremfærd.
9) Brug chatten, hvis du har brug for at diskutere enkelt-ting med en bruger. Det har sikkert ikke interesse for andre. Brug også chatten, hvis du vil snakke kamp-forløb.
10) HUSK frem for alt, at man altid kan enes om at være uenige. Der gives ikke points for at forsøge at trumfe sin holdning igennem og man taber ikke ansigt ved at lade diskussionen ligge.


Husk også, at I som brugere på forum kan gøre brug af en række faciliteter. Hvis du klikker på dit brugernavn, når du er logget på forum, får du mulighed for at skrive lidt om dig selv.

Herudover har du adgang til chatten på forum. Herinde kan du vælge at skrive til alle ved i boksen til højre under ”Skriv til” har den blå bjælke til at stå på ”alle”. Hvis der er flere brugere på chatten vil brugernavnene stå under ”alle” og du kan eventuelt vælge at chatte med en udvalgt person ved at placere den blå bjælke på pågældendes brugernavn. Teksten i chatten vil herefter være rød.

Der gælder samme regler på chatten som på forum.

Rigtig god fornøjelse.

Madridista.dk
Leveret af Kunena Forum