Fundación Real Madrid hylder Ferenc Puskas

9 år 7 måneder siden #1 af Siempre Madrid

Fundación Real Madrid skal i perioden fra den 23. oktober til den 25. november stå for en stor udstilling om Ferenc Puskas. Slutdatoen er ikke tilfældig, for det var netop denne dato i 1953, hvor Ungarn blev det første landshold til at slå England på Wembley og så endda med hele 3-6.

Udstillingen hedder "Puskás Homáge" og bliver en del af Tour de Bernabéu. Det fortalte direktør for internationale anliggender, Emilio Butragueño i dag i Budapest.

Samtidig afslørede han, at der vil blive rejst en bronze-statue af El Cañoncito Pum i Ciudad Real Madrid den 24. oktober og at Fundación Real Madrid samme dag vil afholde det traditionsrige Foro Luis de Carlos, hvor emnet vil være den ungarske målmager, som spillede i Real Madrid i perioden 1958-1967.

På udstillingen vil der blive vist effekter fra Puskas´ fodbold-liv, heriblandt hans OL-guldmedalje fra Helsinki i 1952, samt pokaler fra Real Madrid, trøjer og støvler og meget andet. Det er i dag samlet i Ferenc Puskas-museet i Felcsút i det nordlige Budapest.


No soy sólo perfecto, soy Madridista también. Madridista con corazón y cojones.
¡¡¡Illa Illa Illa, Juanito Maravilla!!!
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Si quieres llevar este escudo, primero hay que sudar la camiseta.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce