Defensa Central: Peter González bliver hos Castilla

7 måneder 1 uge siden #1 af Benzeron
Peter González har...

PETER 11

Peter González har haft en flot sæson for Castilla, og faktisk nåede kantspilleren at komme på banen tre gange for førsteholdet. Hans talent anerkendes også rundt omkring i Europa, hvor selveste Manchester City har vist interesse, men ifølge Defensa Central kommer et skifte ikke på tale.

Mediet melder, at Raúl med glæde beholder ham endnu en sæson hos Castilla, hvilket ikke er helt dumt, når man tager hans alder i betragtning. Han fylder nemlig først 20 i næste måned.

Dermed virker det heller ikke til, at man allerede nu vil sende Peter på en lejeaftale, da man foretrækker at han udvikler sig yderligere i vante rammer. Tilmed får kantspilleren chancen for at vise sig frem under Real Madrids optaktssæson, og hvis Real Madrid ikke henter nyt ind til offensiven, og Marco Asensio skifter klub, kan der dog også pludselig opstå muligheder i løbet af sæsonen.

Peters kontrakt udløber i 2023, men den gode kommunikation mellem klub og spiller bør forhindre problemer med en forlængelse. Tilmed er hans frikøbsklausul på 50 millioner euro, hvilket ville være et absurd beløb af betale for Castilla-spiller – selv hvis man er Manchester City.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

7 måneder 1 uge siden #2 af Lars1991
Jeg må se mig totalt uforståelig overfor det her. Af alle de talenter vi så oppe under Zidanes sidste sæson var det her den eneste spiller jeg intet så i :D Hans indhop i denne sæson har ikke fået mig til at ændre mening. Meget mærkværdigt! Jeg ser ti gange mere i spillere som Arribas, Blanco og Miguel.

Men hey, måske får man et anderledes billede hvis man ser Castilla.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

7 måneder 1 uge siden #3 af Mølbat
Jeg tror, ar du forveksler Peter med Marvin Park, der fik debut under Zidane. Peter fik nemlig først debut for Los Blancos’ førstehold i den her sæson.
Følgende bruger(e) sagde tak: Lars1991

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

7 måneder 1 uge siden #4 af Lars1991

Mølbat post=151616 skrev: Jeg tror, ar du forveksler Peter med Marvin Park, der fik debut under Zidane. Peter fik nemlig først debut for Los Blancos’ førstehold i den her sæson.


Det selvfølgelig ret flovt :D Jeg synes som sagt heller ikke det har været særlig godt de tre gange han er kommet ind. Men det ikke mange minutter sammenlagt han har fået lov til at vise i den her sæson på førsteholdet, så det nok lidt hårdt at bedømme ud fra.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce