Real Madrid Castilla fortsætter de gode takter

4 måneder 11 timer siden #1 af Administrationen
Real Madrid Castilla har...

ARRIBASThumb

Real Madrid Castilla har fundet ind i en god stime og i weekenden vandt man uden problemer med 3-1 over Badajoz.

Det skete foran godt 2.000 tilskuere på Estadio Alfredo di Stéfano, heriblandt Carlo Ancelotti og han må have skrevet ind navn ind i sin notesbog: Sergio Arribas.

Den unge offensivspiller har længe banket på til førsteholdet og det må nu blot være et spørgsmål om tid, hvornår han får chancen, for igen i denne kamp var han den helt store profil.

Den første til at stjæle rampelyset var dog Carlos Dotor, som stod for den første scoring til Raúls tropper efter 20 minutters spil.

Bare 7 minutter senere var det så Sergio Arribas, som overtog scenen, da han slap alene igennem og lobbede bolden over den fremstormende målmand og det var en scoring, som gav minder om Raúl. Kort før pausen blev det også 3-0 og igen var det Sergio Arribas, som stod for endnu en flot scoring og han kunne gå til pause, mens tilskuerne taktfast råbte hans navn.

Real Madrid Castilla slog bremserne i fra anden halvlegs start og det tillod Badajoz at komme længere frem på banen og Zelu var tæt på en reducering, men Mario de Luis præsterede en flot redning. Badajoz-spilleren havde dog mere held i dommerens tillægstid, hvor han reducerede på et straffespark begået af Theo Zidane.

Real Madrid Castilla: De Luis; Tobias, Rafa Marín, Carrillo (35' Edgar), Marvel; Peter, Javi Villar (86' Nakai), Dotor (66' Theo), Álvaro Martín (66' Bruno); Arribas, Noel (86' Gonzalo).

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 måneder 9 timer siden #2 af Kiwes
Forhåbentlig får han fuld spilletid i cuppen, andet vil simpelthen være for dumt. Han er så god!

Highlights:

Sidste redigering: 4 måneder 9 timer siden ved Kiwes.
Følgende bruger(e) sagde tak: Brylle

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 måneder 4 uger siden #3 af Brylle

Kiwes post=154788 skrev: Forhåbentlig får han fuld spilletid i cuppen, andet vil simpelthen være for dumt. Han er så god!

Highlights:


​Jeg ved ikke om der ligger nogle udfordringer i at han har stor succes oftest som 10'er på Castilla. Det er trods alt ikke en position som findes på førsteholdet. Men han var også vanvittig sidste år bl.a. fra kanten og mange af hans aktioner er bredt i banen. Jeg synes også det er vigtigt at belønne sådan en indsats og start på sæsonen og det ville måske give os lidt andet at skyde med fra højrekanten sommetider. Jeg tror sagtens han kan forstærke truppen og ikke bare spille "fordi han er ung og fra Castilla" så det er positivt. Hellere at han spiller fuld tid hver gang for Castilla end 6-7 kampe på en sæson for førsteholdet, men jeg tænker det giver mening at bruge ham aktivt heldigvis. Lad os håbe at han får lidt chancer her inden VM!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce