Marca: Rafa Marín skifter denne sommer

1 år 3 måneder siden #1 af Benzeron
Rafa Marín har i et par sæsoner været en af...

Rafa Marín har i et par sæsoner været en af de bedste Castilla-spillere, men uden udsigt til at komme på Real Madrids førstehold tyder alt nu på, at han skifter videre denne sommer. Formentlig med en tilbagekøbsklausul for Real Madrid eller med en god procentdel af rettighederne til spilleren, hvilket har været formlen de senere år.

Ifølge Marca har Real Madrid undersøgt muligheden for at forlænge kontrakten med spilleren, der har udløb næste sommer, men med Nachos kontraktfornyelse og Jesús Vallejos tilstedeværelse bliver et salg af den 21-årige spanier formentlig det næste skridt.

For tiden træner Marín alene i Valdebebas, hvilket blot puster til rygterne om et forestående salg. Og det er ikke ligefrem upåagtede klubber, der meldes interesserede i centerbacken, da Marca nævner Real Betis, Celta Vigo og Villarreal som potentielle destinationer.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 3 måneder siden #2 af El_Juan
Betis eller Celta Vigo, uanset ledelse af henholdsvis Pellegrini og Rafa Benitez, ville ikke være dårligt for Rafa Marin! Villarreal ville heller ikke være dårligt. Han kan han passende erstatte Pau Torres.

Uanset hvor han ender, så skal dog enten udlejes eller sælges MED en tilbagekøbsklausul. Han har for stort et potentiale til bare at blive sendt videre uden en tilbagekøbsklausul.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum