Valores del Madridismo kræver Florentino Pérez´ afgang

8 år 2 måneder siden #1 af Siempre Madrid

Valores del Madridismo har længe været særdeles trætte af måden, som Florentino Pérez styrer Real Madrid på og efter fyringen af Rafa Benítez kræver foreningen nu, at Florentino Pérez træder tilbage og udskriver valg.

VdM er fortørnede over Florentino Pérez´ håndtering af Rafa Benítez-fyringen, hvor han på 22 sekunder bekendtgjorde, at man havde opsagt kontrakten med spanieren og i stedet havde ansat Zinedine Zidane og efterfølgende gav man ikke lejlighed til, at den indkaldte spanske presse kunne stille spørgsmål.

Fyringen kom 6 måneder efter ansættelsen af ”verdens bedste træner, som er kommet til for at give nye impulser” og efter at Florentino Pérez i to omgange har forsvaret Rafa Benítez, senest for knap 3 uger siden, hvor præsidenten proklamerede, at ”Rafa Benítez er ikke problemet, han er løsningen”.

VdM betoner, at de 11 trænere i Florentino Pérez´ 13-årige regeringsperiode bunder i den totale mangel på et sportsligt projekt, hvilket har betydet at man kun har vundet 3 spanske mesterskaber, mens omdømmet tilsvarende er raslet ned og alene det faktum mener man er nok til at kræve præsidentens fratrædelse.


No soy sólo perfecto, soy Madridista también. Madridista con corazón y cojones.
¡¡¡Illa Illa Illa, Juanito Maravilla!!!
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Si quieres llevar este escudo, primero hay que sudar la camiseta.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 år 2 måneder siden #2 af Dahl
Det er godt nok svært, ikke at være enig i deres argumenter..... 11 trænere på 13 år, det er jo til grin, og uroligt at manden ikke selv kan se det.

No worries!!!!!!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce