Hvad der er på spil i El Derbi Madrileño i morgen

  • Paulochichon
  • Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
5 år 11 måneder siden #1 af Paulochichon


I morgen byder Real Madrid bysbørnene fra Atlético op til dans på Santiago Bernabéu. Begge hold går ind til kampen uden reelle chancer for at vinde mesterskabet, men det gør ikke motivationen mindre. Der spilles nemlig både om andenpladsen, om topscorerprisen, Zamora-trofæet og individuel samt kollektiv hæder.

Ronaldo kommer til at spille en liga-kamp igen, efter at have siddet over i kampen mod Las Palmas i sidste runde. Han ønsker at fortsætte sin fremragende målform og indhente Messi på topscorerlisten, efter at have indhentet flere af de øvrige liga-topscorere i de seneste uger. Ronaldo har faktisk siddet over i 3 af de seneste 7 liga-runder, og alligevel har Messi kun scoret 4 mål mere end Ronaldo inden denne runde.

I 2018 har begge holds topscorere atter fået netmaskerne til at blafre. Portugiseren står noteret for 22 mål mens franske Griezmann har scoret 18 mål i ligaen. Opgøret er desuden også en kamp mellem La Liga’s bedst scorende mandskab (Real Madrid med 76 mål) mod det bedste forsvar (Atlético med blot 16 scoringer lukket ind).

Zamora-trofæet som uddeles til den La Liga-målmand der har lukket færrest mål ind er også på spil i dette opgør. Jan Oblak er på nuværende tidspunkt øverst på denne liste efter blot at have lukket 14 mål ind i 30 kampe. Det er Ter Stegen der skal slå slovakken af pinden, og Ter Stegen stod da også øverst på listen inden sidste runde der så ham lukke 2 mål ind mod Sevilla. Oblak er klar over at det kan blive afgørende for mulighederne for igen at blive kåret Zamora, ikke at lukke mål ind i morgen mod Real Madrid og Ronaldo.

Zidane har ikke vundet over Atlético på hjemmebane i liga’en. Første opgør efter at Zizou blev træner tabte man 0-1, og næste opgør blev 1-1 da Pepe scorede på en dødbold. Bliver 3 forsøg lykkens gang?

Hvis Atlético ikke taber opgøret vil det være første gang siden 06/07-sæsonen at man går igennem en hel sæson uden at tabe til Real Madrid.

Mange formoder at Gareth Bale skal spille fra start efter ikke at have optrådt mod Juventus i midt ugen. Atlético Madrid er det hold Waliseren har spillet mod flest gange i sin Real Madrid-karriere (15 gange) men han har blot scoret ét mål mod dem. Dette mål var dog historisk meget vigtigt, da det hjalp Real Madrid med at komme foran 2-1 i Lissabon i Champions League-finalen i 2014.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

5 år 11 måneder siden #2 af Raul7-2880
Med andre ord er der intet at spille for!
Håber Zidane stiller med et b-hold. Ligaen er forlængst afgjort og vi har ikke råd til skader nu hvor vi indtræder den afgørende del af CHL.
I øvrigt vil jeg foretrække et smal nederlag til Atl. Madrid end at opleve El pasillo på Nou Camp, hvilket er meget sandsynligt med et nederlag til Atl. Madrid (Barca er bedre indbyrdes og har 12 point til Atl. Madrid og 4 runder tilbage når der spilles El Clasico)
Sidste redigering: 5 år 11 måneder siden ved Raul7-2880.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

5 år 11 måneder siden #3 af Madrid777
Det eneste der er på spil er vel vores stolthed og med et nederlag ville det jo være endnu mere katastrofalt. Lad os da håbe vi kan erobre CL trofæet for 3 gang.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce