Tredje nederlag til hold i Blaugrana-farver

5 år 4 måneder siden #1 af Administrationen

De meget lidt klædelige Blaugrana-farver burde få Real Madrids spillere til at se rødt, men i stedet ser det faktisk ud til at få dem til at få i sort.

I går tabte man for tredje gang af lige så mange mulige til et hold klædt i Blaugrana, idet man også tabte 1-2 hjemme til Levante og 5-1 til Barcelona. Fiaskoen er total, hvos man den 9. december også taber udekampen til nyoprykkede Huesca, som også spiller i disse farver.

Real Madrid tabte i går sin 5. kamp i LaLiga og det var det 7. nederlag i denne sæson, hvor man også har tabt til Atlético Madrid i den europæiske Super Cup og til CSKA Moskva i Champions League.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

5 år 4 måneder siden #2 af Asensio20
Det er altid sådan nogle underlige statestikker der bliver taget frem i forhold til sejre og nederlag. Egentligtaget burde man heller fokusere på at holdet har tabt 0-3 to gange og 1-5. Det er gigantiske nederlag mod større og mindre hold. Den sportslige ledelse har fejlet noget så grusomt i snart 2 år på trods af vi vandt CL i 18. Undervejs anerkendte ledelsen jo at den forrige sæson har været elendig på trods af at vi skulle spille mod PSG. Med salget af CR7 og Kovacic mens ingen større indkøb er foretaget kan man vel næsten kun forstå at det bliver endnu dårligere i år. Det er vi godt på vej til!

Så nu kan jeg forstå hvorfor Zidane han smuttede og hvorfor Lopetegui derefter blev syndebuk for ledelsens elendige sæson forbereddelse og beslutninger om ikke at handle spillere i højeste kaliber.

La liga nummer 34 skal i hus.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce