Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Ceballos redder Real Madrid

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 2 dage siden #1

 • Julius
 • Julius's profilbillede
 • Offline
 • Junior bruger
 • Indlæg: 35


Modric fejrer målet til 0-1. Foto: Marca.com

Både Isco og Marcelo må tage plads på bænken til aftenens kamp - på trods af alle kongeklubbens skader. Isco er bare ikke Solaris mand. Vinícius er blevet sin influenza kvit, og starter på toppen sammen med Benzema. Mange madridistas glæder sig til at se den 18-årige brasilianer i aktion, efter at han har imponeret stort de seneste kampe.

Real Madrid har derudover valgt at stille op med tre midterforsvarere – Varane, Nacho og Ramos. De spiller således i en 5-3-2. Det bliver spændende at se, hvordan det defensive udgangspunkt fungerer.

1. Minut – Dommeren fløjter kampen igen. Real Madrid kan med en sejr spille sig op i top fire. Betis er lige nu på 7. pladsen – fire point bag Real Madrid. Begge hold vil derfor give alt i aftenens kamp.

3. Minut – Vinícius udnytter sin fart til at spurte fra et par Betis-spillere, som er nødt til at nedlægge ham ude foran Betis-feltet. Ramos gør sig klar til at sparke frisparket. Han sparker den lige i muren.

8. Minut – Indtil videre har Real Madrids tre centrale forsvarsspillere fungeret fint sammen. De bevæger sig som en enhed, og har flere gange trukket Betis-spillerne offside.

12. Minut – Det er Betis, som har været mest på bolden indtil videre – dog uden at blive rigtig farlige. Modric har mistet bolden et par gange.

13. Minut – MÅÅÅÅÅÅÅÅL TIL REAL MADRID. Og det er Modric der scorer – netop som jeg sidder og kritiserer ham. Carvajal tager et skarpt træk ind i feltet, og fyrer kanonen af. Hans skud bliver blokeret – men lander for fødderne af Modric, som brager bolden op i hjørnet fra kanten af feltet. 0-1.

20. Minut – Vinícius får sat sin direkte modstander, og sender et skud afsted mod mål. Den sidder dog lige på Lopez, som griber bolden. Der er ikke de store chancer i kampen lige nu, men det er Real Madrid som styrer sagerne – Betis-fansene er begyndt at pifte lidt ad hjemmeholdet.

24. Minut – Modric har fået smag for at skyde på mål nu. Han snyder sin mand med en skudfinte, men får sendt sit skud langt over mål.

30. Minut – Stor chance til Vinicíus! Benzema bliver sendt i dybden i højre side af Carvajal. Han sender bolden skråt tilbage til Vinicíus, som i en god position sparker første gang. Skuddet sidder dog lige på målmanden.

33. Minut – STOR chance til Real Madrid igen! Vinicius får sendt Valverde alene afsted mod Betis-målet. I stedet for at sparke på mål, forsøger han med hælen at rulle bolden tilbage til Benzema i bedste Guti-stil. Den var Benzema dog ikke lige klar på. Han skulle have sparket selv der.

39. Minut – Real Madrids kæder står ekstremt kompakt når de forsvarer. Det gør det svært for Betis at finde huller og muligheder. De spiller bare bolden rundt foran Madrid-feltet, mens de kæmper med at finde åbningerne. Dejligt at se Madrid-holdet forsvare som en enhed. Selv Benzema og Vinícius har været nede og vinde bolden tilbage.

42. Minut – Den tidligere Real Madrid-spiller Canales får sendt et frispark lige forbi Madrid målet. Det var andalusernes bedste forsøg i kampen

45. Minut – Benzema lander uheldigt i græsset – hans ene finger sidder helt skævt. Den ser brækket ud. Han får behandling uden for banen, mens dommeren fløjter 1. halvleg af.

Pause: Betis har været klart mest på bolden, men er ikke kommet frem til nogle chancer. Forsvarsmæssigt har Real Madrid spillet tæt på en perfekt 1. halvleg. Offensivt har der også været optræk til flere gode muligheder.

46. Minut – 2. halvleg i gang – og det er uden Benzema. Franskmanden kunne øjensynligt ikke spillere videre med sin brækkede finger, og erstattes af Cristo.

55. Minut – Kampbilledet ligner det samme som fra 1. halvleg. Betis er meget på bolden, men har svært ved at bryde igennem Real Madrid-muren.

57. Minut – Vinícius tager en dribletur på tværs af banen. Han får afleveret til Cristo, som får sendt et forkølet skud af sted. Brasilianeren savner sin franske angrebsmakker.

59. Minut – Stor chance til Betis! Et clearet indlæg lander for fødderne af Guardado, som flugter et skud afsted mod Real Madrid-målet fra kanten af feltet. Han rammer den næsten perfekt. Heldigvis for Real Madrid ryger hans kanonkugle lige forbi den ene stolpe.

64. Minut – Betis har været utrolig meget på bolden i 2. halvleg. Det er spil til et mål. Men Real Madrid bliver ved med at stå kompakt og sparke bolden væk.

66. Minut – MÅL til Betis! Så gik den ikke længere. Canales bliver sendt alene igennem mod mål, og får prikket bolden gennem benene på Navas.

67. Minut – Dommeren mener, at han måske var offside – han skal ud og se på VAR.

68. Minut – Dommeren har været ude og tjekke skærmen, og dømmer korrekt mål til Betis. 1-1.

69. Minut – Joaquin brokker sig over vores unge ven Vinícius, som han mener har sagt et eller andet til ham. Dommeren får sig en snak med dem begge to.

73. Minut – Reguilón bliver skiftet ud med Ceballos, som træder ind på sin gamle hjemmebane til en øredøvende pibekoncert.

80. Minut – Det er stadig Betis, som presser på for at vinde kampen. Det er ikke meget Real Madrid kommer med offensivt. Brahim Diaz bliver sendt på banen i stedet for Valverde. Lad os se, om det bringer noget offensivt de sidste 10-15 minutter.

86. Minut – Casemiro fører bolden frem, men bliver nedlagt ude foran Betis-feltet. Der er mange Real Madrid-spillere, som gerne vil sparke den der. Men det ser ud til, at det bliver Ceballos, der får lov.

88. Minut – MÅÅÅÅÅÅÅÅL til Real Madrid! Ceballos scorer på direkte frispark! Og på sin gamle hjemmebane. Det gør ham nok ikke mere upopulær, end han i forvejen er i klubben. 2-1!

94. Minut – SLUT.

Holdende havde en halvleg hver. Betis var klart bedst i anden halvleg, og sendte det ene angreb efter det andet ned mod Real Madrid-målet. Madrid-forsvaret stod dog godt og kompakt i dag, og gjorde det svært for Betis, at udnytte de 74 procent de havde bolden. Real Madrid havde ikke meget at byde ind med offensivt, efter Benzema måtte forlade banen i halvlegen, med hvad der lignede en brækket finger.

Kampens spiller: Endnu engang må man konstatere, at Vinícius er ved at udvikle sig til en af de vigtigste offensive spillere i klubben. Han var involveret i det meste offensivt – særligt i første halvleg. Han fik i dag lagt flere rigtige gode afleveringer, som med lidt skarphed godt kunne resultere i mere. Han savnede Benzema i anden halvleg, som han er ved at udvikle et godt samarbejde med.

Kampens badebold: Den ville være gået til Casemiro, som endnu en gang spiller en forfærdelig kamp - indtil Cristo kom på banen. Eller var han overhovedet på banen? 

Kampens detalje: Ceballos der lukker munden på de piftende tilskuere på sin gamle hjemmebane ved at score det afgørende mål i 88. minut.

COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 2 dage siden #2

 • Salix7
 • Salix7's profilbillede
 • Offline
 • Guld bruger
 • Hala Madrid!
 • Indlæg: 288
Kampens badebold: Solari? Hans "fodbold" gør fysisk ondt i øjnene at se på, og er ikke acceptabelt i en klub som Real Madrid. Fravalget af Isco bliver mere og mere sygeligt, og fortæller mere om vores træner end noget andet - Solari skal ud af klubben og det kan kun gå for langsomt!
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 2 dage siden #3

 • PMO
 • PMO's profilbillede
 • Offline
 • Guld bruger
 • Indlæg: 307
Salix7 skrev:
Kampens badebold: Solari? Hans "fodbold" gør fysisk ondt i øjnene at se på, og er ikke acceptabelt i en klub som Real Madrid. Fravalget af Isco bliver mere og mere sygeligt, og fortæller mere om vores træner end noget andet - Solari skal ud af klubben og det kan kun gå for langsomt!

Jeg er enig, men hvorfor vil folk så have Mourinho tilbage? Hans for for fodbold er og anstrengende at se på.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED
Følgende bruger(e) har sagt tak: andreashn

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 1 dag siden #4

 • Salix7
 • Salix7's profilbillede
 • Offline
 • Guld bruger
 • Hala Madrid!
 • Indlæg: 288
PMO skrev:
Salix7 skrev:
Kampens badebold: Solari? Hans "fodbold" gør fysisk ondt i øjnene at se på, og er ikke acceptabelt i en klub som Real Madrid. Fravalget af Isco bliver mere og mere sygeligt, og fortæller mere om vores træner end noget andet - Solari skal ud af klubben og det kan kun gå for langsomt!

Jeg er enig, men hvorfor vil folk så have Mourinho tilbage? Hans for for fodbold er og anstrengende at se på.

Jeg kunne frygte at Perez og Mourinho har et godt forhold, ellers ser jeg ikke den store fidus til at hente ham tilbage til klubben - skal han til klubben, håber jeg på at det blot er fra januar til juni i år, så vi kan sikre os en 4. plads, så vi ikke misser CL næste år.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 1 dag siden #5

 • nono
 • nono's profilbillede
 • Offline
 • Platin bruger
 • Indlæg: 590
Jeg er snart så opgivende overfor situationen, at Mourinho ser attraktiv ud.

Jeg regner både Zidane (retur), Pochetino, Klopp og Bielsa som urealistiske og hvad er der så tilbage?

En Conte? En Guti? Low? Allegri? Alle dødsyge løsninger uden “umpf”. De kommer jo ikke og revolutionerer vores klub, spilsystem eller med en evne til at trække de store spillere. De har alle noget lappeløsning over sig..

Mourinho kan da idet mindste tilføje lidt tiltrængt(?) vanvid og fandenivoldskhed som måske gør at folk gider at møde op på stadion igen..

En ting er sikkert... Lige nu spiller vi dårligt, vi præsterer dårligt, vi arbejder os baglæns - væk fra Zidanes koncept, væk fra Julens koncept. Direkte mod ingenting og Europa League. Jeg sad næsten og ærgrede mig igår over at Ceballos scorede, når et andet resultat kunne have promptet en fyring.

Findes der ikke en Lopetegui med testikler derude et sted? (Sig ikke Guardiola)...
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 1 dag siden #6

 • Lars1991
 • Lars1991's profilbillede
 • Offline
 • Platin bruger
 • Indlæg: 633
nono skrev:
Jeg er snart så opgivende overfor situationen, at Mourinho ser attraktiv ud.

Jeg regner både Zidane (retur), Pochetino, Klopp og Bielsa som urealistiske og hvad er der så tilbage?

En Conte? En Guti? Low? Allegri? Alle dødsyge løsninger uden “umpf”. De kommer jo ikke og revolutionerer vores klub, spilsystem eller med en evne til at trække de store spillere. De har alle noget lappeløsning over sig..

Mourinho kan da idet mindste tilføje lidt tiltrængt(?) vanvid og fandenivoldskhed som måske gør at folk gider at møde op på stadion igen..

En ting er sikkert... Lige nu spiller vi dårligt, vi præsterer dårligt, vi arbejder os baglæns - væk fra Zidanes koncept, væk fra Julens koncept. Direkte mod ingenting og Europa League. Jeg sad næsten og ærgrede mig igår over at Ceballos scorede, når et andet resultat kunne have promptet en fyring.

Findes der ikke en Lopetegui med testikler derude et sted? (Sig ikke Guardiola)...

Ikke at jeg ønsker det, men Laudrup? Han gider ikke være en nikkedukke, han vil bestemme og har cirka samme filosofi. Men det jo ligemeget hvad trænerne vil når vi stadig har Perez åbenbart. Jeg troede ikke at han var sådan mere, men han bestemmer åbenbart en del mere end jeg troede.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 1 dag siden #7

 • Matamoro
 • Matamoro's profilbillede
 • Offline
 • Guld bruger
 • Indlæg: 217
Problemet er ikke Solari. Problemet er at de etablerede spillere ikke kan bevare intensiteten over 90 minutter. Modric stoppede med at løbe i begyndelsen af anden halvleg. Kroos gør det samme når han er med. Marcelo gider ikke forsvare mere. Isco vil hellere spille futsal. Sådan kan man blive ved. Solari skal have ros for at han tør sætte stjernerne på bænken og give de unge chancen. Det kan godt være at de ikke har niveauet endnu, men når strategien er at man skal satse på unge talenter fremfor at købe store stjerner, så handler det om at give spilletid til de unge talenter. Solari er formentlig en overgangsfigur, men hvis den nye træner skal bygge et nyt hold i næste sæson, så er det godt at der i det mindste nogle af de unge der har fået lidt erfaring.

Denne sæson handler om at komme i Champions League samtidigt med at man får udviklet nogle unge spillere. Hvilket spilsystem der er bedst egnet til at løse den opgave er underordnet. Solari er efter min mening den rette til jobbet. Han er pragmatisk og gør sig ingen urealistiske illusioner om holdets nuværende styrke.
Sidste redigering: 5 måneder 1 dag siden af Matamoro.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 1 dag siden #8

 • Matamoro
 • Matamoro's profilbillede
 • Offline
 • Guld bruger
 • Indlæg: 217
Modric, Marcelo, Bale, Vazquez, Isco er færdige i Real Madrid. Måske også Kroos.
Fremtiden hedder Ceballos, Llorente, Regullion, Vinicius, Ødegaard, Rodrygo, Diaz. Der mangler helt sikkert nogle navne i den pulje, men jeg tror ikke man skal regne med at klubben henter meget mere end tre nye spillere. .

............Cortouis...............
Carvajal Ramos Varane Reguiilon
Ødegaard, Llorente, Ceballos
Diaz, Benzema, Vinicius

Det er det man har at arbejde med fra næste sæson. Desuden er der stadig mulighed for at Asensio kan udvikle sig. Måske henter man Kovacic, James, Theo og Hakimi tilbage. Hvis man derudover kan tilføje en klassespiller til hver kæde så ser det bedre ud. Jeg tror ikke man henter Hazard. Man har brugt 100 millioner på Vincius og Rodrygo. Det er afgørende at de får mulighed for at udvikle sig. Man har stadig ikke opgivet Asensio. Klubben har brug for en spansk stjerne på holdet og ikke blot spanske vandbærere. Man bliver nok nødt til at hente en målscorer da Benzema laver for få mål. Man har lov at håbe at man kan hente Mbappe, men spørgsmålet er om han gider en udviklingsklub hvor holdet først kuliminerer om 3-4 år
Sidste redigering: 5 måneder 1 dag siden af Matamoro.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 23 timer siden #9

 • El Siete
 • El Siete's profilbillede
 • Offline
 • Platin bruger
 • Indlæg: 820
Matamoro skrev:
Modric, Marcelo, Bale, Vazquez, Isco er færdige i Real Madrid. Måske også Kroos.
Fremtiden hedder Ceballos, Llorente, Regullion, Vinicius, Ødegaard, Rodrygo, Diaz. Der mangler helt sikkert nogle navne i den pulje, men jeg tror ikke man skal regne med at klubben henter meget mere end tre nye spillere. .

............Cortouis...............
Carvajal Ramos Varane Reguiilon
Ødegaard, Llorente, Ceballos
Diaz, Benzema, Vinicius

Det er det man har at arbejde med fra næste sæson. Desuden er der stadig mulighed for at Asensio kan udvikle sig. Måske henter man Kovacic, James, Theo og Hakimi tilbage. Hvis man derudover kan tilføje en klassespiller til hver kæde så ser det bedre ud. Jeg tror ikke man henter Hazard. Man har brugt 100 millioner på Vincius og Rodrygo. Det er afgørende at de får mulighed for at udvikle sig. Man har stadig ikke opgivet Asensio. Klubben har brug for en spansk stjerne på holdet og ikke blot spanske vandbærere. Man bliver nok nødt til at hente en målscorer da Benzema laver for få mål. Man har lov at håbe at man kan hente Mbappe, men spørgsmålet er om han gider en udviklingsklub hvor holdet først kuliminerer om 3-4 år

Du vil smide verdens to bedste midtbanespillere og een af verdens bedste, hvis ikke DEN bedste, venstreback for porten? Og tanken er så at lade de unge overtage (ud fra din start-ellever), det ville jo sætte klubben år tilbage. Det er jo Milan og United om igen. Vi har SÅ meget talent, men man skal altså ikke bare smide den kæmpe erfaring de førnævnte spillere ligger inde med, væk. Du er træt af dem, fair nok, men de er jo ikke gået fra at være nogle af verdens bedste til serie-spillere på nogle måneder, det har altså rigtig meget med træneren at gøre. At klubbens krise ikke skyldes Solari er jeg dybt, dybt uenig i. Jeg er enig i at spillerne bærer en stor del af skylden, men Solari står jo for alt omkring truppen og kampene, og lige nu famler han rundt, som man også bør forvente af en så urutineret træner.
Klubbens vej tilbage på sporet starter, i mine øjne, med en verdensklassetræner, en træner med en filosofi og taktikker der passer til klubben og truppen og der kan være med til at købe korrekt ind, samt udvikle de unge spillere.

Sommeren skal se således ud:
Træner: Pochettino - Giv nu bare de €XXM det kræver
CB - De Ligt / Koulibaly - Arvetager til Ramos
AMC - Hazard - Kreativ og gennembrudsstærk
FW - Verdensklasseangriber (Benzema som 2. angriber)

Jeg er dog enig i dine pointer omkring at det i år handler om at slutte i top-4 og få prøvet mange af de unge af og få banket noget selvtillid ind i dem.
Madridista siden 2000. Raúl over dem alle.

Como no te voy a querer,
como no te voy a querer,
si eres campeón de Europa por décima vez.
Sidste redigering: 5 måneder 22 timer siden af El Siete.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 22 timer siden #10

 • PMO
 • PMO's profilbillede
 • Offline
 • Guld bruger
 • Indlæg: 307
El Siete skrev:
Matamoro skrev:
Modric, Marcelo, Bale, Vazquez, Isco er færdige i Real Madrid. Måske også Kroos.
Fremtiden hedder Ceballos, Llorente, Regullion, Vinicius, Ødegaard, Rodrygo, Diaz. Der mangler helt sikkert nogle navne i den pulje, men jeg tror ikke man skal regne med at klubben henter meget mere end tre nye spillere. .

............Cortouis...............
Carvajal Ramos Varane Reguiilon
Ødegaard, Llorente, Ceballos
Diaz, Benzema, Vinicius

Det er det man har at arbejde med fra næste sæson. Desuden er der stadig mulighed for at Asensio kan udvikle sig. Måske henter man Kovacic, James, Theo og Hakimi tilbage. Hvis man derudover kan tilføje en klassespiller til hver kæde så ser det bedre ud. Jeg tror ikke man henter Hazard. Man har brugt 100 millioner på Vincius og Rodrygo. Det er afgørende at de får mulighed for at udvikle sig. Man har stadig ikke opgivet Asensio. Klubben har brug for en spansk stjerne på holdet og ikke blot spanske vandbærere. Man bliver nok nødt til at hente en målscorer da Benzema laver for få mål. Man har lov at håbe at man kan hente Mbappe, men spørgsmålet er om han gider en udviklingsklub hvor holdet først kuliminerer om 3-4 år

Du vil smide verdens to bedste midtbanespillere og een af verdens bedste, hvis ikke DEN bedste, venstreback for porten? Og tanken er så at lade de unge overtage (ud fra din start-ellever), det ville jo sætte klubben år tilbage.

De to "verdens bedste midtbanespillere" har ikke vist noget i denne sæson som berettiger dem til det prædikat - det samme kan siges om Marcelo. Det er ved at være på tide at man stopper med at holde hånden over spillere som engang var blandt verdens bedste - det er jo derfor klubben har så rædderlig en sæson. Modric skal væk, han har været fantastisk, men alderen trykker. Kroos burde kunne spille 2-3 sæsoner endnu og kan ved tilføjelsen af nyt blod forhåbentlig spille sig op igen. Bale, Isco, Modric skal som minimum sælges.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED

Ceballos redder Real Madrid 5 måneder 22 timer siden #11

 • El Siete
 • El Siete's profilbillede
 • Offline
 • Platin bruger
 • Indlæg: 820
PMO skrev:
El Siete skrev:
Matamoro skrev:
Modric, Marcelo, Bale, Vazquez, Isco er færdige i Real Madrid. Måske også Kroos.
Fremtiden hedder Ceballos, Llorente, Regullion, Vinicius, Ødegaard, Rodrygo, Diaz. Der mangler helt sikkert nogle navne i den pulje, men jeg tror ikke man skal regne med at klubben henter meget mere end tre nye spillere. .

............Cortouis...............
Carvajal Ramos Varane Reguiilon
Ødegaard, Llorente, Ceballos
Diaz, Benzema, Vinicius

Det er det man har at arbejde med fra næste sæson. Desuden er der stadig mulighed for at Asensio kan udvikle sig. Måske henter man Kovacic, James, Theo og Hakimi tilbage. Hvis man derudover kan tilføje en klassespiller til hver kæde så ser det bedre ud. Jeg tror ikke man henter Hazard. Man har brugt 100 millioner på Vincius og Rodrygo. Det er afgørende at de får mulighed for at udvikle sig. Man har stadig ikke opgivet Asensio. Klubben har brug for en spansk stjerne på holdet og ikke blot spanske vandbærere. Man bliver nok nødt til at hente en målscorer da Benzema laver for få mål. Man har lov at håbe at man kan hente Mbappe, men spørgsmålet er om han gider en udviklingsklub hvor holdet først kuliminerer om 3-4 år

Du vil smide verdens to bedste midtbanespillere og een af verdens bedste, hvis ikke DEN bedste, venstreback for porten? Og tanken er så at lade de unge overtage (ud fra din start-ellever), det ville jo sætte klubben år tilbage.

De to "verdens bedste midtbanespillere" har ikke vist noget i denne sæson som berettiger dem til det prædikat - det samme kan siges om Marcelo. Det er ved at være på tide at man stopper med at holde hånden over spillere som engang var blandt verdens bedste - det er jo derfor klubben har så rædderlig en sæson. Modric skal væk, han har været fantastisk, men alderen trykker. Kroos burde kunne spille 2-3 sæsoner endnu og kan ved tilføjelsen af nyt blod forhåbentlig spille sig op igen. Bale, Isco, Modric skal som minimum sælges.

I indeværende sæson, altså små 5 måneder, har de været under niveau og så er eneste løsning simpelthen at sende dem allesammen væk. Som jeg er inde på, så har det også meget med træneren at gøre, og andre faktorer, end at de bare ikke længere er gode fodboldspillere og aldrig kommer tilbage på niveau. Den rigtige træner kunne sagtens tænkes at være i stand til at få det bedste frem i dem.

Og så er der det økonomiske i det at erstatte Modric, Bale, Isco, Kroos og Marcelo med lignende spillere. Sammen med det skal vi også lige have en ny offensiv. Det ville ligge klubben fuldstændigt ned økonomisk, eller, hvis man lader en flok 20-22 årige tage over, sætte klubben år tilbage.

Sælg Bale og måske Modric og giv det et par sæsoner før Marcelo, Kroos og Isco skal erstattes. Overgangen skal ske gradvist, det er ikke noget der klares over en sommer.
Madridista siden 2000. Raúl over dem alle.

Como no te voy a querer,
como no te voy a querer,
si eres campeón de Europa por décima vez.
COM_KUNENA_VIEW_DISABLED
Leveret af Kunena Forum

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

 • Optimering af teknisk funktionalitet
 • Integration til facebook.com
 • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.