James: Fansene skal ikke bekymre sig

1 år 4 måneder siden #1 af Jbner
James Rodriguez...

JamesPSG

James Rodriguez så længe ud til at være fortid i klubben, under sommerens transfer vindue, men i går startede han på banen i Real Madrids første Champions League-kamp i denne sæson. Efter kampen mødte han pressen, hvor han bl.a. blev spurgt ind til sit forhold til Zidane.

- I dag var ikke en god dag, men vi skal lære af det. Jeg tror at man, som alle andre, har gode dage og dårlige dage på arbejde. Det var et dårligt resultat, men vi skal ikke lave noget drama ud af det. Det er kun starten, og der er lang vej endnu i Champions League. Vi har en svær kamp i La Liga om 4 dage, og vi skal fokusere på hvad der kommer.

- Jeg er glad for at være på banen igen, og jeg håber det bliver en god sæson. At spille for Real Madrid er et stort ansvar, men også utrolig spændende. Jeg kan mærke fansenes varme når jeg er på banen, og det fylder mig med glæde og stolthed. Jeg vil gerne fortælle fansene at de ikke skal bekymre sig, og jeg håber det ikke sker igen.

Om PSG:

- De viste mere intensitet end vi gjorde i dag, men det er altid problemet når man har en dårlig dag. PSG spillede en god kamp. Man skal anerkende det. De er fantastiske spillere, og de spillede en stor kamp i dag. I Real Madrid, selvom man vinder eller taber, skal man tænke på den næste kamp, og om 4 dage har vi endnu en, og vi skal gøre vores bedste.

Om forholdet til Zidane:

- Jeg har ikke noget problem med træneren. Vi har altid haft et godt forhold til hinanden, og det er endnu bedre nu.

Casemiro: "Der er lang vej endnu og vi har tid til at forbedre os"

- Vi spillede ikke godt. De kontrollerede kampen. Vi ved at det er svært at spille her, for de er et stærkt hold. Men der er ingen undskyldning, vi har ikke spillet godt, men der er tid til at forbedre mange ting. Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt, for vi har mange kampe foran os.

- Vi havde chancer. Vi scorede to mål, men de blev annulleret, men jeg mener ikke der er nogle undskyldninger. Vi spillede ikke godt, og det er et svært tidspunkt at tale om det. Vi arbejder hårdt, og vi har tid til at gøre tingene rigtigt.

Om aggression:

- Vi forsøger altid at give alt hvad vi har, vi prøver at være aggressive, men når man taber 3-0 bliver tingene gjort værre end de er. Vi ved at man ikke har stor chance for at vinde her, medmindre man spiller en tæt på perfekt kamp. De spillede bedre end os, og nu skal vi fortsætte med at arbejde hårdt, for der er stadig tid til at forbedre sig.

Courtois: "Vi spillede ikke med samme intensitet som dem"

- Man skal analysere kampen stille og roligt, og se hvad der skal gøres for at forbedre os som hold, så dette ikke sker igen. I første halvleg startede de mere aggresivt, og vi gjorde det en smule kompliceret, og det led vi under. Når man spiller mod store hold, skal man starte stærkt, men vi spillede ikke med samme intensitet som dem. De kom foran i starten, og det var svært for os at skabe chancer.

Om PSG-skader:

- Træneren gjorde det klart, at vi ikke skulle tænke på skaderne, fordi de er et hold med kvalitet, som ved hvordan man spiller god fodbold. Man skal være forberedt til alle spillere som man møder.

Om at forsvare:

- Vi forsvarer med 11 spillere og angriber med 11 spillere. Alle skal gøre deres del når vi forsvarer. Som målmand er jeg altid frustreret når de scorer, men man skal se på det, analysere det, og forbedre sig som hold.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 4 måneder siden #2 af Ramos4
Vi er skam heller ikke bekymrede ven. Hvordan kunne du tro det.

1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 4 måneder siden #3 af Kratmus
Vi kan bare håbe, at nederlaget var en øjenåbner for holdet. At de skal spille med mere "intensitet".. Jeg vil nu hellere sige, at de skal begynde at spille med hovedet og med mere aggressivitet og som et fucking hold. Man behøver ikke smadre sin modstander, men man kan godt begå flere taktiske frispark og gå hårdere og mere DIREKTE til sine modstandere. Man behøver ikke altid tage hensyn og takle fra siden - man kan også takle direkte forfra, og hvis man ikke får bolden, så får man i det mindste manden og giver frispark... Næsten alle modstandere gør det. James gør det faktisk i få sekvenser, men Kroos er for svag på midtbanen og gør det ikke. Den tid, hvor vi kan have 2-3 boldspillere på midtbanen er forbi, medmindre vi får et bedre forsvar. Der skal mere fysik ind, og Casemiro er et must. Måske skal man vende trekanten om og stille med 2 defensive ankre, samt en mere offensiv og fri spiller - fx James. Problemet er bare, at vi ikke har én eneste spiller, der kan spille defensiv midtbane udover Casemiro... Bliver han skadet i længere tid, tror jeg helt ærligt, at vores CHL-deltagelse i næste sæson er i fare.

Zirkus Zidane

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 4 måneder siden #4 af ChrillRM14
Jeg tror ikke på det med øjenåbneren. Havde vi været en øjenåbner fra at skabe en trodsreaktion, så var det formentlig sket for... 6-7 måneder siden? Det er jo de samme spillere, vi taler om ifht denne intensitet.

Der er forlydender på, at Zidane vil prøve et nyt system mod Sevilla. Det er enten sådan noget, der kan skabe en ny dynamik og få gang i den ideelle måde at forsvare/angribe på, eller det kan blive endnu et ideløst og desorienteret forsøg fra Zidanes side af på at gøre ‘noget’.

The Madrid shirt is white, can be stained with mud, sweat and even blood but never with shame - Santiago Bernabeu
Sidste redigering: 1 år 4 måneder siden ved ChrillRM14.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 4 måneder siden #5 af Real HWL
Hvis sidste sæson ikke var en øjenåbner, så ved jeg snart ikke. Holdet er bare ikke bedre, desværre. Det er iorden at tabe hvis man har kæmpet røven ud af bukserne. Men måden man taber på i Paris, er jo en katastrofe. Er træt af den der holdning som James har. "Fansene skal ikke bekymre sig" hvis der er noget vi skal være så er det bekymret. Hvis holdet og Zidane ikke selv kan erkende at der er et kæmpe problem, så er det fandme også svært at få det løst. Man fortsætter bare ned af den samme vej med hoved op i røven.
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 4 måneder siden #6 af Kratmus
@ChrillRM14

Hvis Zidane har tænkt sig at forsøge noget nyt, er der jo sket noget. Om det så bare er endnu en elendig ide må tiden vise.

Jeg er helt enig i, at det er en rigtig dårlig udmelding af James.. Selvfølgelig skal vi være bekymrede.. Men han kan jo ikke sige, at vi som fans bør være bekymrede.. Det eneste rigtige ville være at have holdt kæft..

Jeg tror vitterligt, at mange spillere er mætte, selvom de selv går og siger noget andet.. Det kræver altså en revolution, hvis dette faktisk er tilfældet.

Og så en sidste ting.. Vi bør sq få skippet Varane afsted, mens han stadig kan blive verdens dyreste forsvarsspiller. Hans niveau er efterhånden stabilt lavt, selvom resten af verden går og tror, at han er en af verdens bedste. Jeg kan ikke huske, at jeg har set ham spille en klassekamp længe? Nogen der kan hjælpe på hukommelsen der?

Zirkus Zidane
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 4 måneder siden #7 af -#7-
@Kratmus

Jeg er sådan set enig i at Casemiro er et must på holdet. Men altså, Casemiro er måske nok på papiret den defensive midtbane, men det er jo helt skørt hvor ofte han ligger foran de to andre midtbanespillere. Jeg ved ikke om det er en del af den taktiske plan, eller om Casemiro bare får lov til at ligge i en fri rolle på den defensive midt(!), men det er i hvert fald ikke noget som virker overhovedet.

imgur.com/a/QYqqbz6

Se billedet der. Jeg er med på at man jagter en scoring i det øjeblik, men stadigvæk. Jeg er ikke engang sikker på jeg kan se Casemiro på billedet, og hvis jeg kan så er det ham som er længst fremme.

Jeg kan egentlig godt lide Casemiro som spiller, men ikke på den defensive midt, han er ikke taktisk disciplineret nok, jeg tror faktisk han er bedre anvendt som to-vejs spiller alá Pogba. Hvad det dog ikke kunne blive til med en RIGTIG defensiv midtbanespiller ved siden af Casemiro, som foreksempel Kanté eller Llorente, hvis man ikke havde solgt ham.

Og jeg mindes endda at jeg havde de samme forbandede tanker omkring Real Madrid op igennem 00'erne, hvor man ikke mente det var sexet nok at spille med en oprydder. Men det er det bare når Real Madrid vil spille som de gør. Barcelona kan slippe afsted med at spille uden en oprydder type fordi de både forsvarer sig mere som en enhed ligesom Liverpool, og fordi de bare forsvarer sig med bolden.

Angående Varane er jeg helt enig, han er faktisk nok en af de spillere jeg er allermest skuffet over. Man ved hvor god han kan være, men mod PSG lukkede han jo bare øjnene og sparkede bolden et vilkårligt sted hen. I starten af Varanes Real Madrid karriere tænkte jeg at han godt nok havde en rigtig god teknik, men i de senere år har han udviklet en form for stivhed i kroppen og nervøse "storkeben". Han ligner simpelten ikke en markspiller når han er på bolden.

En sjov og vittig signaturtekst
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 4 måneder siden #8 af Dios
Angående Casemiro, så er det jo et kæmpe problem, at han taktisk ikke står rigtigt, og det er vel mere i 7 ud af 10 gange end omvendt. Det er noget helt andet med ham end f.eks. Varane, som tydeligvis mangler ekstrem meget selvtillid. Casemiro står bare ofte ude af position. Enten for langt tilbage omkring forsvarslinjen eller for langt fremme ift. det rum han egentlig burde beskytte imellem forsvar og midtbane.

Jeg er godt nok bekymret for om Zidane overhovedet kan se det eller ej, for Casemiro fortsætter i samme spor.

No solo soy perfecto, también soy Madridista.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.