Valverde og Pogba kunne spille sammen i Real Madrid

4 år 7 måneder siden #1 af chrlarsen
...

Fede Valverdes agent, Gerardo Rabajda, tror på, at Valverde og Pogba kunne spille på midtbanen sammen i Real Madrid, hvis franskmanden til sommer skifter Manchester United ud med Real Madrid. Pogba er eftersigende ønsket af Zidane, der ser ham som en essentiel del af fremtidens midtbane i kongeklubben. 

Valverde har den seneste tid gjort sig positivt bemærket, men Rabajda mener, at den unge spiller skal holde hovedet koldt og fortsætte sin positive udvikling. Han udtaler: "Valverde er en ung knægt, der er respektfuld og ved, hvornår han skal tale og tie". Han mener, at en midtbane med Pogba og Valverde ville være en frygtindgydende duo, der kan slå "guldbolde".

Rabajda mener, at Valverde har dét, der skal til for at blive en fremtidig stjerne for Real Madrid, hvor Zidane allerede ser potentialet i unge Valverde, der har fået mere spilletid i denne sæson i fraværet af Modric. Rabajda mener, at Valverde kan være en fremtid Ballon d'Or vinder, hvis han får tiden til at udvikle hans evner - selvom der nok er et par år endnu, inden vi ser Valverde nævnt i dette sammenhæng.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum