Real Madrid afviser Arsenal bud på Dani Ceballos

4 år 5 måneder siden #1 af ts@madridista.dk
Dani Ceballos blev i sommers...

Dani Ceballos blev i sommers udlejet til engelske Arsenal, den største grund til skiftet, var den manglende tillid fra Zidane. Igennem de sidste to sæsoner blev det ikke til meget spilletid til den spanske midtbanespiller, hvorfor han ønskede at blive udlejet og prøve sig af andetsteds.

Unai Emery har i denne sæson gjort Ceballos til nøglefigur i sin Arsenal-trup. Hvilket også har betydet, at Dani Ceballos endnu engang blev udtaget til den seneste spanske trup af Robert Morenos, hvor det senest også blev til spilletid i Spaniens to kampe i mod Norge og Sverige.

Dani Cabellos har, siden skiftet til London-klubben, leveret varen, hvilket også har resulteret i, at Arsenal - ligesom de gjorde i sommers - har budt på Real Madrids spanske midtbanespiller. Buddet, Arsenal har givet, skulle angiveligt være i omegnen af 30 millioner euro - men kongeklubben har efter sigende afvist buddet.

Real Madrid lejren har været ude og bekræfte denne historie - men de har også meddelt Arsenal og Unai Emery, at de ikke er villige til at slippe Ceballos for denne pris. De ønsker angiveligt minimum 35 millioner euro. Det er ingen hemmelighed at Real Madrids franske cheftræner er ikke begejstret for Dani Ceballos. Derfor spekulere El Desmarque i, at Real Madrid forholder sig afventende i forhold til denne sag, grundet spekulationer om Zidanes fremtid i klubben. Selv har Dani Ceballos gjort det tydeligt, at han er interesseret i at vende tilbage til Los Blancos, og bevise sit værd.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 5 måneder siden #2 af Mathiaska
I det sidste interview jeg læste med ham lød han ikke særlig stemt for at vende retur til Real Madrid og snakkede om han endelig havde fundet fodboldglæden igen efter 2 år uden. Hvad har han sagt siden?

Han er en dygtig og spændende spiller, som bør kunne flettes ind i en midtbane næste sæson, især hvis planen forbliver at Ødegaard ikke vender hjem før 2021. Det bliver også ved med at ligne Modric's sidste sæson, så der er bestemt belæg for en plads i truppen til Dani efter min mening.
Det er klart at en eventuel tilgang af Pogba eller Ruiz vil ændre på udgangspunktet for ovenstående.

30-35 mio lyder i øvrigt heller ikke af meget taget hans alder, tidligere bedrifter og etablerede landsholdsplads in mente. Måske er det bare mig.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce