Real Madrid holder øje med Håland – Europas mest målfarlige angriber

4 år 19 timer siden #1 af Benzeron
Real Madrid...

Real Madrid har i denne sæson haft problemer med at score mål, hvorfor det er oplagt, at nogle af verdens giftigste målscorere bliver rygtet til klubben. For tiden drejer det sig især om Dortmunds teenage-komet, Erling Håland, som faktisk har været den mest målfarlige angriber i Europas største ligaer hidtil i denne sæson.

Nordmanden har scoret 40 mål i sæsonen, hvilket slår store spillere som Lewandowski (39), Mbappé (30), Immobile (30), Ronaldo (29) og Messi (24). 28 af Hålands mål blev scoret for RB Salzburg, hvoraf 16 blev scoret i den østrigske liga, otte i Champions League og fire i den østrigske cup. I januar skiftede han til Dortmund, hvor han har scoret tolv mål – ni i Bundesligaen, to i Champions League og ét i pokalturneringen.

Ser man på Hålands tal har han haft gang i en nævneværdig sæson. Han scorede elleve gange i sine første seks kampe i den østrigske liga, og han lavede hattrick i Champions League mod Genk i gruppespillet. Han blev desuden den fjerde spiller i historien til at score ti gange i sin debutsæson i Champions League, efter både Roberto Firmino og Sadio Mané gjorde det i 2017-18-sæsonen og Just Fontaine helt tilbage i 1978-1979-sæsonen.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • 9eren
  • 9eren's profilbillede
  • Væk
  • Platin bruger
  • Platin bruger
  • Real Madrid er en livsstil, Spanien og Madrid er mit hjem
4 år 13 timer siden #2 af 9eren
Han er en smule svær ikke at holde øje med, men betyder det at man smider et lukrativt bud, eller om man vælger at satse mere på Benzema som jo er så målfarlig. Altså klubben har jo endnu ikke forstået at han ikke scorer nok mål og Zidane er stadig træner.

Upcoming talents
Castilla: Obrador, Marvel, Nico P, Palacios, Alvaro Rodriguez
Juvenil A: Jacobo, Joan Martínez, Fortea, Iker Bravo, Pol Fortuny
Juvenil B: Jose Antonio Reyes, Yáñez
Juvenil C: Ariel Nkoghe Ncara
Cadete B: Enzo Alves Vieira
Benjamin A: Balboa, David Sánchez Miralles

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum