Podcast-løfte Her er Informe Pirri

8 måneder 1 dag siden #1 af Administrationen
Det vakte stor opsigt,...

Pirri1

Det vakte stor opsigt, da J. J. Santos den 21. august 2000 publicerede den såkaldte Informe Pirri i den spanske avis AS og dermed afslørede det interne dokument, som skulle give en status på Real Madrid-truppen med anbefalinger til en fornyelse af holdet.

Som lovet i vores special-podcast om vores 8er-position, bringer vi her en oversættelse af Pirris konklusioner om spillertruppen.

Pirri skrev således:
- Jeg har udarbejdet en analyse af vores hold og vi står over for et ubalanceret hold og jeg mener, at vi til den kommende sæson, sæsonen 2000/01, har nogle spillere, som af forskellige årsager ikke bør fortsætte hos os.

Illgner 07-04-1967 (33 år)
Stor professionel, kan lide at træne, i starten var han meget lidt integreret på holdet. Han har forbedret sit forhold til holdkammeraterne. Han har behov for at træne meget for at genvinde formen. God målmand, ikke spektakulær, sikker, tung i sine indgreb og noget klodset med bolden ved fødderne. Han har en kronisk skade i sin højre skulder og hans fremtid er usikker på grund af de konstante skader i det nævnte område. Han er 33 år. Stor målmand. Med Casillas og med tilgangen af César får han svært ved at få spilletid. Hvis han finder et hold, bør vi lade ham rejse og selv søge en tredjemålmand. Årslønnen er meget høj (490 millioner pesetas).

Bizzarri 09-11-1977 (22 år)
Ung, med lyst til at lære og til at triumfere. Meget arbejdsom. Som målmand er han uerfaren, med nogle defekter, især i forhold til at gribe boldne med hænderne. Han er god og frygtløs i sine indgreb. Havde en skade i højre skulder og mange af de indkasserede mål kommer fra den side. Viser usikkerhed. I kampene, som han har spillet, har han været nervøs og har ikke forstået at udnytte sine chancer. Han har gode forudsætninger og er ung, men han får meget svært ved igen at spille på Estadio Santiago Bernabéu. Bør ikke fortsætte i den kommende sæson. Sælges.

Casillas 20-05-1981 (18 år)
Fra egne rækker. Rigtig dygtig en mod en og på målstregen. Han er meget modig og rolig. Lidt usikker i sine indgreb. Han mangler højde. Er meget ung. God med benene. Har en stor fremtid. Til den kommende sæson bør han fortsætte hos os på førsteholdet, sammen med César (Valladolid).

M. Salgado 22-10-1975 (24 år)
Han kan kun spille højreback. Han er stærk fysisk, god forudseenhed, hård, løber samtlige 90 minutter, modig, aggressiv. For at præstere skal han være rigtig god fysisk. Teknisk er han middelmådig, kommer med frem mange gange, men han er upræcis med bolden og dårlig i luftspillet, selv om han får fat i meget med sin styrke og vilje. Bør forbedre sig teknisk og taktisk. Er ung, med masser af karakter og vinder-instinkt. Vigtig for holdet.

Karembeu 03-12-1970 (29 år)
Kan spille som højre back og defensiv midtbane. Teknisk meget dårlig, men meget stærk fysisk. Han er en stor person, men ikke en spiller for Real Madrid. Han bør ikke fortsætte i den kommende sæson. Sælges.

Hierro 23-03-1968 (32 år)
Komplet spiller og meget vigtig for holdet. Hans fysiske betingelser er ikke gode. Vi bør skåne ham. Hvis vi kan opnå, at hans fysiske egenskaber forbedres, kan han blive to sæsoner mere. Jeg tror, at vi kan genfinde det med den rette fysiske træning. Han er 32 år og vi bør finde en erstatning inden for 1-2 år.

Julio César
Central markør. Fysisk meget komplet, hurtig, god forudseenhed, rigtig kraftfuldt opspring. Teknisk er han ordinær, det bør han forbedre, men han er ung. Han spiller nonchalant og tilbagelænet. Vi bør krævet meget mere. Han begyndte godt og nu er han umotiveret. Han bør være mere aggressiv. Han har fremtid og gode forudsætninger for at triumfere. Han bør forbedre sin teknik og sin koncentration i kampene.

Karanka 18-09-1973 (26 år)
Han kan kun spille som den centrale forsvarer til venstre. Teknisk god, gode afleveringer med højrebenet og god sparketeknik. Han har spillet en acceptabel sæson, men er ikke tryg ved at spille i en forsvarskæde med fire. Han har ikke forudseenhed og er ikke god i opspringet. En stor person, arbejdsom og en rigtig god holdkammerat, men jeg mener ikke, at han bør fortsætte hos os. Det er på tide at finde et hold, som ønsker ham. Sælges.

Iván Campo 21-02-1974 (26 år)
Han kan kun spille som central forsvarer. Hans teknik er acceptabel, har en god boldkontrol og kan aflevere både kort og langt. Forstår at være forudseende. Godt hovedstød. Fysisk meget stærk. Han har rigtig gode forudsætninger for at blive en god central forsvarer. For sikker, når han har bolden, hvilket nogle gange giver usikkerhed, især på Estadio Santiago Bernabéu. Hvis han fokuserer på den funktion, som han skal udføre og som er at markere og ikke komplicerer det, når han har bolden, kan han blive en interessant spiller. Lige nu er han meget mere koncentreret. Bør fortsætte hos os.

Roberto Carlos 10-04-1973 (27 år)
Et eksempel som spiller. Meget stærk fysisk. Uerstattelig i øjeblikket, har ingen afløser.

Dorado 17-02-1977 (23 år)
Kan kun spille som venstre back. Han har et rigtig godt venstreben, god kontrol og afleveringer. Meget god type, men er meget langsom, han mangler agressivitet og har ikke karakter til at spille i Real Madrid. Sælges, og hvis det er muligt, med tilbagekøbsklausul.

Redondo 06-06-1969 (30-31 år)
Stor professionel. Teknisk er han dygtig med venstre ben, selv om han spiller for meget på langs af banen, spiller meget korte afleveringer og ved foden. Fysisk er han meget stærk og meget arbejdsom. Han kan kun spille som central defensiv midtbanespiller. Han er en vigtig spiller for holdet på grund af sit arbejde, sin professionalisme på og uden for banen og fordi alle holdkammerater har tillid til ham. Han har brug for en offensiv to-vejsspiller med kvalitet, arbejde og som kommer frem til afslutninger.

Helguera 28-03-1975 (25 år)
Han kan spille både på midtbanen, som central forsvarer og som libero. Disciplineret spiller, rigtig god taktisk og i de defensive områder. Han spiller meget bedre på udebane. Når han koncentrerer sig om sin funktion, bliver han en meget vigtig spiller for Real Madrid.

Geremi 20-12-1978 (21 år)
Han kan spille højreback og central forsvarer, men jeg ser ham ikke som organisator på midten. Fysisk meget stærk, stopper aldrig med at løbe, er meget potent og arbejdsom. Teknisk er han middelmådig, meget begrænset, han har ikke engang en god boldkontrol. I den kommende sæson kan der kun spille tre udlændinge. Han bør ikke fortsætte. Sælges.

Guti 31-10-1976 (23 år)
Han kan spille både som hængende angriber og som angriber. Teknisk meget god, venstrebenet, kommer frem til afslutninger, godt spark og gode afleveringer. Fysisk er han meget stærk. Han har tekniske evner til at triumfere, men hans opførsel er ikke som den bør være hos en Real Madrid-spiller. Han har ikke en god attitude, hverken på eller uden for banen. På trods af erkendelsen af hans gode tekniske og fysiske evner, får han svært ved at triumfere i Real Madrid. Han er ikke koncentreret om sin profession. Hvis der kom et godt tilbud, burde vi overveje det.

McManaman 11-02-1972 (28 år)
Han kan spille både på højre- og venstrekanten og endda som hængende angriber med offensiv frihed. Teknisk er han god, sikker, han mister ikke bolden. Fysisk er han ikke stærk, han er arbejdsom, men ikke defensiv, han spiller på midten af banen, men er angrebs-spiller, han er ikke en kantspiller, som kommer med hjem. Stor personlighed og holdkammerat. Han har været uden selvtillid på grund af en skade. Hvis han genfinder spillet fra starten af sæsonen, vil det være gavnligt.

Eto´o 10-03-1981 (19 år)
Kan spille både på højrekanten og som angriber. Ung spiller, teknisk og fysisk god. Gode muligheder for at triumfere. Som spiller har han en stor fremtid, men han bør ændre sin attitude over for holdkammerater og træner. Han er meget ung og vi bør hjælpe ham med at omgås andre. Til den kommende sæson bør vi udleje ham og, hvis det er muligt, give ham et spansk pas.

Baljic 08-07-1974 (25 år)
Han kan spille både som angriber i venstresiden og som central angriber. Teknisk er han god med et godt spark, som er hans største force. Opereret for en alvorlig knæsakde. Efter skaden, har han ikke været hverken mentalt eller fysisk god. I øjeblikket er han ikke en spiller til Real Madrid. Han er bange og meget lidt arbejdsom. Med sin attitude er det svært at se ham triumfere i Real Madrid. Hvis der kom et tilbud på ham, burde vi sælge ham.

Morientes 05-04-1976 (24 år)
Central angriber. Stor spiller og person. Selv om han ikke lige nu har selvtilid, er han en målscorer. Vigtig for os, men ikke uerstattelig.

Raúl 27-06-1977 (22 år)
Komplet i alt, med masser af karakter, uerstattelig for os.

Ognjenovic
Ikke en spiller for Real Madrid. Hans evner er ikke til en storklub. Sælges.

Savio 09-01-1974 (26 år)
Bør spille som angriber i venstre side eller centralt. Fysisk er han skrøbelig, men modig. Teknisk er han rigtig god, kontrollerer og afleverer bolden med stor lethed. Han er ikke forsvarer, bør spille midt på banen og fremefter. Han kan ikke gå med ned og forsvare og efterfølgende deltage i spillet frem ad banen. Hans fysiske evner tillader det ikke. Det er ikke en spiller, som kan spille 40 kampe på en sæson i højeste gear. Når han er fysisk på toppen er han en spiller, som bringer ubalance hos modstanderen. Han er ikke regulær i sit spil.

Sanchis 23-05-1965 (34 år)
Stor spiller, veteran, som ikke skaber problemer af nogen art. Han har en god fysik. Når han spiller, gør han det altid godt. Ud fra de kampe, som han har spillet, bør han fortsætte et år mere hos os.

Anelka 14-03-1979 (21 år)
Central angriber. Hans største styrke er hurtigheden. Har en perfekt fysik til den del af fodbolden. Han er meget hurtig og god til temposkift. Han har brug for rum til at udvikle sit spil. Er god til kontra-angreb. Meget lidt arbejdsom, meget introvert, meget mistænksom. Han har problemer med de vigtige spillere på holdet. Han får meget svært ved at triumfere i Real Madrid. Han vil komme til at skabe mange problemer. Det bedste er at sælge ham hurtigst muligt. Det samme skete med Seedorf.

Congo (23 år)
I øjeblikket er han ikke en spiller for Real Madrid. Sælges.

Rodrigo (24 år)
Angriber, venstrekant, udlånt til Valladolid. Teknisk rigtig god med venstreben. Godt skud på mål og gode driblinger. Meget lidt arbejdsom. Hvis han arbejdede noget mere, ville han spille i Real Madrid, men han får det svært. Spiller samme position som Savio og Baljic. Sælges.

Celades
Kan spille højreback og på midtbanen. Han bliver ikke fast mand i startopstillingen. Han bliver en tilføjelse til truppen. Vi bør nå til enighed med Celta og bytte ham for Makelele, Sergio eller Djorovic. Han er ikke en spiller for Real Madrid.

Meca, Cambiasso, Canabal og C. Prates
Sælges.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 måneder 21 timer siden #2 af 9eren
Hvordan Cambiasso kan blive behandlet som salgs materiale dengang er mig stadig en gåde. Fantastisk spiller og han vandt da også en masse fede titler i Inter.

Hugol. 30 años con el mejor club del mundo.
Madrid football Academy/Getafe Internacional (14-17 år) David Aznar
Il mio nome é Guiseppe Meazza

Følgende bruger(e) sagde tak: Dios, Madridista02

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Madridista02
  • Madridista02's profilbillede
  • Offline
  • Ekspert bruger
  • Ekspert bruger
  • Real Madrid fan i det øjeblik jeg opdagede Roberto Carlos. Senere blev det Pepe og Marcelo der var mine yndlindspillere.
8 måneder 19 timer siden #3 af Madridista02
Guti: "Teknisk meget god, højrebenet,". Mig bekendt, kunne Guti nærmest kun sparke med venstre?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 måneder 19 timer siden #4 af Administrationen

Madridista02 skrev: Guti: "Teknisk meget god, højrebenet,". Mig bekendt, kunne Guti nærmest kun sparke med venstre?


Den skal ikke hænge på Pirri. Den må Gammelfar her tage på sin kappe. Oversættelsesfejl.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 måneder 18 timer siden #5 af nono

9eren skrev: Hvordan Cambiasso kan blive behandlet som salgs materiale dengang er mig stadig en gåde. Fantastisk spiller og han vandt da også en masse fede titler i Inter.


Rørende enig. Allerede i Real Madrid-tiden var han fantastisk og det forbliver en gåde at han ingen respekt nød i Real Madrid. Han var i en årrække blandt de 3 bedste defensive midtbane spillere i verden og man skyllede ham ud med badevandet. Real Madrid havde stået en del bedre med fastholdelse af Eto’o og Cambiasso - ikke mindst set i lyset af, at Redondos og Makeleles senere exits.
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios, 9eren

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 måneder 17 timer siden #6 af Jakobsif555

nono skrev:

9eren skrev: Hvordan Cambiasso kan blive behandlet som salgs materiale dengang er mig stadig en gåde. Fantastisk spiller og han vandt da også en masse fede titler i Inter.


Rørende enig. Allerede i Real Madrid-tiden var han fantastisk og det forbliver en gåde at han ingen respekt nød i Real Madrid. Han var i en årrække blandt de 3 bedste defensive midtbane spillere i verden og man skyllede ham ud med badevandet. Real Madrid havde stået en del bedre med fastholdelse af Eto’o og Cambiasso - ikke mindst set i lyset af, at Redondos og Makeleles senere exits.

Egentlig meget enig. Men man skal nok tage in mente at på det tidspunkt var Redondo endnu ikke så skadeplaget som han blev og man gik efter Makelele. Begge spillere som jo var bedre end Cambiasso. I bagklogsksbets lys, skulle vi have beholdt ham, men i nuet synes jeg faktisk det var det rette valg. Da han ville ende som maksimalt andetvalg.
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios, 9eren

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 måneder 11 timer siden #7 af Ramos4
Der var jo mange ting der gik galt. Jah, man kunne godt have beholdt Cambiasso, men derudover skulle Makelele aldrig have været solgt - hvert fald ikke uden en fuldgod erstatning. Del Bosque skulle aldrig være blevet erstattet af en assistenttræner fra United. Hierro skulle have haft en afløser - og ikke Raúl Bravo. Beckham blev købt, men man havde allerede en højrekant, så han røg på den centrale midt.

Det er lidt sort/hvidt at sige, at Cambiasso skulle have blevet. Jeg så nu heller ikke det store potentiale i ham, da han var i klubben må jeg sige. Men han spillede sig bestemt op i Inter - i en langsommere og svagere liga.

Meget gik galt i de år, lad os sige det sådan. Indtil Perez gik af, Calderon kom og gik, Perez kom igen, havde lært af sine fejl, men så begik nogle af dem igen og nogle nye, og nu er vi så her i dag.

1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.