Asensio, Benzema og Hazard dannede fronttrio for første gang i elleve måneder

3 år 9 måneder siden #1 af Benzeron
Lørdag aften...

Lørdag aften spillede Real Madrid-truppen en intern træningskamp som del af forberedelsen til den kommende kamp mod Eibar. Derfor blev kampen spillet under de samme forudsætninger, som vil være gældende til Eibar-kampen; samme stadion (Estadio Alfredo di Stéfano), samme tidspunkt på aftenen, samme lyssætning og i holdets reelle spilletrøjer.

I træningskampen fik Zidane endelig anledning til at afprøve en fronttrio bestående af Eden Hazard, Marco Asensio og Karim Benzema. De tre spillere har ikke været på banen samtidig siden en træningskamp mod Bayern München den 21. juli 2019. I den efterfølgende kamp mod Arsenal blev Benzema skiftet ud med Asensio, hvor spanieren senere pådrog sig sin alvorlige skade. Det var forventet, at hverken Asensio eller Hazard – efter belgierens skade nummer to – ville få en essentiel rolle at spille i afgørelsen af ligaen, men nu ser de altså ud til at kunne akkompagnere Benzema i offensiven i resten af sæsonen.

Asensio, der ikke har været med i en betydelig kamp i næsten et år, vil formodentlig blive spillet stille og roligt ind på holdet, men Hazard har angiveligt imponeret så meget til træning, at der spekuleres i, at han får en startplads i næste uges kamp mod Eibar.  

Til træningskampen var der i øvrigt meldt afbud fra Luka Jovic og Gareth Bale. Jovic døjer fortsat med sin fodskade, mens Bales fravær skyldtes muskelproblemer.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 9 måneder siden #2 af Jakobsif555
Manden som kom tilbage i bedst form er allerede ramt af muskelproblemer...

Det er jo egentlig ikke Bales skyld at han får de skader, men kæft hvor er jeg træt af ham og hans optagen af plads i truppen af en anden spiller...

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • 9eren
  • 9eren's profilbillede
  • Offline
  • Platin bruger
  • Platin bruger
  • Real Madrid er en livsstil, Spanien og Madrid er mit hjem
3 år 9 måneder siden #3 af 9eren
Jeg synes det er dejligt at Asensio får den plads ved siden af Benzema og Hazard. Men hvordan vil man så inddrage Rodrygo og Vinicius?

Ønskelisten: Frimpong, Alphonso Davies, Juanlu, M, Gutierrez, Jobe Bellingham, Rafa Marin, Leny Yoro, (Florian Wirtz).

RM TV Über alles

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce