Ramos misser de kommende tre kampe

  • Benzeron
  • Benzeron's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Ekspert bruger
  • Ekspert bruger
  • No soy Madridista de corazón, porque el corazón un dia para. Soy Madridista de alma, porque el alma es eterna.
1 måned 4 uger siden #1 af Benzeron
Sergio Ramos pådrog...

RAMOS 380x502

Sergio Ramos pådrog sig en muskelskade under landsholdspausen, og dermed misser Real Madrid-kaptajnen flere af de kommende kampe.

Målet er at få ham klar igen til Champions League-kampen imod Shakhtar Donetsk den 1. december, men det betyder også, at han forinden misser kampene imod Villarreal, Inter og Alavés.

Dermed skal Real Madrid endnu en gang forsøge at præstere i Champions League uden Ramos på banen, hvilket man ikke har haft held med i længere tid, da man har tabt syv af de seneste otte opgør i turneringen, når Ramos ikke har spillet.

Generelt har Real Madrid for tiden problemer i forsvaret, hvor også Raphaël Varane er vendt retur med en mindre skade, mens Nacho og Éder Militão er på vej tilbage fra henholdsvis skade og sygdom. Varane kunne dog godt blive klar til kampen imod Villarreal på lørdag, da planen er, at han skal forsøge at deltage i holdtræningen i morgen. 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #2 af elle44
Det ligner mere og mere et mesterskab der ender hos Atletico i år.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #3 af Estadio Santiago Bernabéu
Mit gæt er FC Barcelona og Messi løber med titlen igen. Personligt synes jeg at vi er for svingende og i øvrigt alt for impotente i angrebet. Jeg tror desværre også Atlético bliver den lille overfor Barcelona denne weekend.

Jeg undskylder for dommedagsgætterierne.

Ps. jeg har et personligt håb om at Mariano Diaz snart får noget mere regelmæssig spilletid. Han har kun gjort en dårlig figur én gang i sin Real Madrid karriere og generelt får han ekstremt få minutter på banen hvor han løber solen sort i genpres. Det står skrevet i stjernerne at han ikke får en lang fremtid i kongeklubben, men jeg ærgrer mig hver weekend han ikke får chancen. Han må virkelig være dårlig til træning.

Næste kamp: Alcoyano 20. jan kl. 21:00
Skadeslisten
5. Varane
25. Rodrygo
Sidste redigering: 1 måned 4 uger siden ved Estadio Santiago Bernabéu.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #4 af Ramos4
Ligaen er laaaang. Det ville sgu nok også være godt, hvis Atletico eller nogen andre vandt for en gangs skyld.

Men Inter ude og mægtige Shakhtar uden Ramos bliver nervepirrende. At ryge ud i gruppespillet af CL er pinligt ud over alle grænser og skal give en fyreseddel til træneren.

1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #5 af Kiwes

Ramos4 skrev: Ligaen er laaaang. Det ville sgu nok også være godt, hvis Atletico eller nogen andre vandt for en gangs skyld.

Men Inter ude og mægtige Shakhtar uden Ramos bliver nervepirrende. At ryge ud i gruppespillet af CL er pinligt ud over alle grænser og skal give en fyreseddel til træneren.


Ryger vi ud af CL i gruppespillet SKAL det koste en trænerfyring, sådan må det være. Ift ligaen holder jeg på alt kan ske, alle spiller af lort i spanien.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #6 af Ramos4
Fun fact: Vi har aldrig vundet ligaen to år i træk med Perez som præsident.

1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #7 af BBB

Ramos4 skrev: Fun fact: Vi har aldrig vundet ligaen to år i træk med Perez som præsident.


Det er fandme ikke et "fun" fact!
Følgende bruger(e) sagde tak: Ramos4

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #8 af DeLaRed
Nu er det forskellige brugere der skriver forskellige ting i denne tråd, men sammenlagt er det vel selvmodsigende:

Der bliver skrevet at vi har store problemer uden Ramos(som er skadet) Men hvis de problemer fører til et CHL exit så skal Zidane fyres???

Der har været utrolig meget snak om en fyring til ZZ siden season starten, og man skal da have lov til at mene hvad man vil, og helt fair hvis bare ikke kan lide manden. Men synes personligt det er super unfair, hvis man nu lige dykker ned i realiteten som Zidane har stået overfor.

Folk vil gerne af med Zidane, fordi han ikke spiller flot fodbold, meeen tænk lige over hvad han har været oppe imod!

Kort Preseason:

Han har haft 22 dage til at få sin trup klar til den nye season. Og det var ovenpå en 3 ugers ferie efter et meget hårdt sommer program. I den tid var der også diverse skader og skavanker i truppen og han havde kun 1 enkelt trænings kamp til st prøve ting af på. De 22 dage gik hovedsageligt på at få spillerne tilbage i kamp form, der var meget lidt tid til at lave nye spille systemer og taktikker.

Manglende transfers:

ZZ har kun fået en enkelt forstærkning(Odriozola og Lunin er jo bredde spillere) i Ødegaard, og ham har han jo egentlig ikke haft til rådighed særlig meget (vi må ikke glemme at han brugte sin Preseason til at blive sin skade kvit). Så med samme trup som sidste år, hvordan havde i forventet holdet ville spille?
Den eneste spiller man kunne sige han måske har haft adgang til som forstærkning, var Reguilon, men der er jo intet der tyder på at Marcelo ville væk fra Madrid, og vi så jo i sidste season (James og Bale) at ZZ ikke kan tvinge spillere ud af klubben, så havde han overhovedet et valg i Reguilon saga’en?

Skader:

Med Ramos og Fede ude mod Villareal, bliver de hhv 14. og 15. spiller der misser 1 kamp eller mere pga Skader/Covid. Det er helt uhørt at have en sådanne start på seasonen. (Og her er Varane ikke med regnet selvom han pt er tvivlsom, ellers bliver han nummer 16.) og her skal vi ikke glemme at flere spillere har haft skavanker selvom de ikke har misset kampe pga det, så har det stadig en effekt på deres træning.
Så vidt jeg ved er det kun Modric, Rodrygo og Vini som har været helt fri for skavanker siden de mødte op til Preseason. (Sjovt nok så er det alders præsidenten der holder sig bedst, det kroatiske monster!)

Hvordan skulle Zidane nogensinde kunne få spillet til at flyde, når han hver weekend står med et nye skades problemer?

Lidt Fakta: I de 5 seasoner i perioden 12/13-17/18 var Real det hold med flest individuelle skader af alle hold i La Liga, med et gennemsnit af 26 individuelle skader per season. Nu har vi allerede over 15 skader i 20/21(hvis vi tæller Covid med, er der jo flere spillere der har været ude mere en 1 gang allerede)
Og vi har kun spiller 1/4 del af seasonen, det er helt uhørt!


Spillere der underpræstere:
Spillere som Varane, Kroos og Casemiro har jo generelt været langt fra sidste seasons stabile niveau, og især hos Casemiro og Kroos ligner det fysisk og mental træthed, og det er bare svært at give Zizou skylden for det. Og med alle de skader der er, samt ikke at have fået nogen betydelige forstærkninger, hvad skal manden så gøre? (Og styr jer med at sætte 5 Castilla spillere i start opstillingen, der er jo for fanden en grund til de spiller for Castilla og ikke første holdet!)

Holdets absolut eneste reelle målscorer de seneste 2 år, Benzema, formåede kun at score et enkelt mål de første 6 kampe, og chancer havde han sku nok af, han var bare mega uskarp. Så hvad skal ZZ gøre her, det er jo ikke mere skud træning der hjælper en spiller på Benzemas alder. Igen, dette er generelt ude af ZZ’s hænder!

Konklusion:
Så vidt jeg ved har ingen anden Manager i klubbens 108 årlige historie stået overfor så meget modgang på så kort tid som Zidane i 20/21.

Og kig jer omkring i Europa, det er jo ikke kun Real der lider under disse betingelser: Hvis alle manglende kampe var spillet og vundet i La Liga lå Real på 3. pladsen, men Barca ville ligge nummer 5. Og til alle Klopp fans, hvorfor ligger Liverpool ikke i toppen af Premier League? Og hvor er City henne? Juve ligger pt på 5 pladsen i Serie A...
Og se så en klub som Atlético, som ligger på 1. Pladsen i La Liga, hvorfor? Måske fordi de både har fået en stor transfer af en angriber med mål i støvlerne, samt at de har været forskånet for de helt store skadesproblem, er det mon et tilfælde?

Jeg er med på at Zidane har lavet en del fejl i denne season, men man må også se de fejl i kontekst. For eksempel var det jo hovedløst at ZZ starter Marcelo mod Valencia, men sidenhen har der været rygter om at Mendy faktisk ikke var helt på toppen, så langsigtet kan det have været en god beslutning. Og hvorfor ikke spille Kroos i den kamp, måske fordi Toni har set utrolig træt ud i de fleste opgør han har spillet, velvidene at han nok skulle spille en rolle for Tyskland i de efter følgende dage, måske ikke den rigtige beslutning men der skal nok være en god grund til at ZZ træffer disse valg. Og han har selvfølgelig heller ikke været god nok til at sætte spillerne op til kamp. Og skulle man måske bare have gået med den gode 4-3-3 i seasonens første kamp istedet for at prøve en diamant...Der er mange ting han kunne have gjort anderledes, men det ændre ikke ved at han har haft utroligt meget modgang, og pt er vi stadigvæk ligeså gode eller bedre en de fleste andre storhold i Europa.

I kan forsætte med at hade Zidane og ønske ham ud af klubben, men hos mig får en han del længere snor pga omstændighederne, og så tror jeg det at smide en ny træner ind i den nuværende situation, kunne ende med at være det rene selvmord for klubben, i den forstand at det potentielt kunne ende med at slutte uden for top 4, så hellere have en manager der kender spillerne få os igennem denne season og så træffe nogle beslutninger ud fra næste sommer og hvordan fremtiden i fodbold helt generelt ser ud!

Jeg ville personligt fryde mig over at se Zidanes modstandere sidde at forsvare Laudrup, Pochettino eller hvem fanden ellers i mener skulle lede klubben hvis de stod i samme situation. For der er intet argument der kan få mig overbevist om at de ville kunne have fået mere ud af truppen under disse omstændigheder, det er det rene utopi!

Så held og lykke til Real, hvis i får jeres vilje om at ZZ bliver smidt for porten!

Donde está la biblioteca?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #9 af Kiwes

DeLaRed skrev: Nu er det forskellige brugere der skriver forskellige ting i denne tråd, men sammenlagt er det vel selvmodsigende:

Der bliver skrevet at vi har store problemer uden Ramos(som er skadet) Men hvis de problemer fører til et CHL exit så skal Zidane fyres???

Der har været utrolig meget snak om en fyring til ZZ siden season starten, og man skal da have lov til at mene hvad man vil, og helt fair hvis bare ikke kan lide manden. Men synes personligt det er super unfair, hvis man nu lige dykker ned i realiteten som Zidane har stået overfor.

Folk vil gerne af med Zidane, fordi han ikke spiller flot fodbold, meeen tænk lige over hvad han har været oppe imod!

Kort Preseason:

Han har haft 22 dage til at få sin trup klar til den nye season. Og det var ovenpå en 3 ugers ferie efter et meget hårdt sommer program. I den tid var der også diverse skader og skavanker i truppen og han havde kun 1 enkelt trænings kamp til st prøve ting af på. De 22 dage gik hovedsageligt på at få spillerne tilbage i kamp form, der var meget lidt tid til at lave nye spille systemer og taktikker.

Manglende transfers:

ZZ har kun fået en enkelt forstærkning(Odriozola og Lunin er jo bredde spillere) i Ødegaard, og ham har han jo egentlig ikke haft til rådighed særlig meget (vi må ikke glemme at han brugte sin Preseason til at blive sin skade kvit). Så med samme trup som sidste år, hvordan havde i forventet holdet ville spille?
Den eneste spiller man kunne sige han måske har haft adgang til som forstærkning, var Reguilon, men der er jo intet der tyder på at Marcelo ville væk fra Madrid, og vi så jo i sidste season (James og Bale) at ZZ ikke kan tvinge spillere ud af klubben, så havde han overhovedet et valg i Reguilon saga’en?

Skader:

Med Ramos og Fede ude mod Villareal, bliver de hhv 14. og 15. spiller der misser 1 kamp eller mere pga Skader/Covid. Det er helt uhørt at have en sådanne start på seasonen. (Og her er Varane ikke med regnet selvom han pt er tvivlsom, ellers bliver han nummer 16.) og her skal vi ikke glemme at flere spillere har haft skavanker selvom de ikke har misset kampe pga det, så har det stadig en effekt på deres træning.
Så vidt jeg ved er det kun Modric, Rodrygo og Vini som har været helt fri for skavanker siden de mødte op til Preseason. (Sjovt nok så er det alders præsidenten der holder sig bedst, det kroatiske monster!)

Hvordan skulle Zidane nogensinde kunne få spillet til at flyde, når han hver weekend står med et nye skades problemer?

Lidt Fakta: I de 5 seasoner i perioden 12/13-17/18 var Real det hold med flest individuelle skader af alle hold i La Liga, med et gennemsnit af 26 individuelle skader per season. Nu har vi allerede over 15 skader i 20/21(hvis vi tæller Covid med, er der jo flere spillere der har været ude mere en 1 gang allerede)
Og vi har kun spiller 1/4 del af seasonen, det er helt uhørt!


Spillere der underpræstere:
Spillere som Varane, Kroos og Casemiro har jo generelt været langt fra sidste seasons stabile niveau, og især hos Casemiro og Kroos ligner det fysisk og mental træthed, og det er bare svært at give Zizou skylden for det. Og med alle de skader der er, samt ikke at have fået nogen betydelige forstærkninger, hvad skal manden så gøre? (Og styr jer med at sætte 5 Castilla spillere i start opstillingen, der er jo for fanden en grund til de spiller for Castilla og ikke første holdet!)

Holdets absolut eneste reelle målscorer de seneste 2 år, Benzema, formåede kun at score et enkelt mål de første 6 kampe, og chancer havde han sku nok af, han var bare mega uskarp. Så hvad skal ZZ gøre her, det er jo ikke mere skud træning der hjælper en spiller på Benzemas alder. Igen, dette er generelt ude af ZZ’s hænder!

Konklusion:
Så vidt jeg ved har ingen anden Manager i klubbens 108 årlige historie stået overfor så meget modgang på så kort tid som Zidane i 20/21.

Og kig jer omkring i Europa, det er jo ikke kun Real der lider under disse betingelser: Hvis alle manglende kampe var spillet og vundet i La Liga lå Real på 3. pladsen, men Barca ville ligge nummer 5. Og til alle Klopp fans, hvorfor ligger Liverpool ikke i toppen af Premier League? Og hvor er City henne? Juve ligger pt på 5 pladsen i Serie A...
Og se så en klub som Atlético, som ligger på 1. Pladsen i La Liga, hvorfor? Måske fordi de både har fået en stor transfer af en angriber med mål i støvlerne, samt at de har været forskånet for de helt store skadesproblem, er det mon et tilfælde?

Jeg er med på at Zidane har lavet en del fejl i denne season, men man må også se de fejl i kontekst. For eksempel var det jo hovedløst at ZZ starter Marcelo mod Valencia, men sidenhen har der været rygter om at Mendy faktisk ikke var helt på toppen, så langsigtet kan det have været en god beslutning. Og hvorfor ikke spille Kroos i den kamp, måske fordi Toni har set utrolig træt ud i de fleste opgør han har spillet, velvidene at han nok skulle spille en rolle for Tyskland i de efter følgende dage, måske ikke den rigtige beslutning men der skal nok være en god grund til at ZZ træffer disse valg. Og han har selvfølgelig heller ikke været god nok til at sætte spillerne op til kamp. Og skulle man måske bare have gået med den gode 4-3-3 i seasonens første kamp istedet for at prøve en diamant...Der er mange ting han kunne have gjort anderledes, men det ændre ikke ved at han har haft utroligt meget modgang, og pt er vi stadigvæk ligeså gode eller bedre en de fleste andre storhold i Europa.

I kan forsætte med at hade Zidane og ønske ham ud af klubben, men hos mig får en han del længere snor pga omstændighederne, og så tror jeg det at smide en ny træner ind i den nuværende situation, kunne ende med at være det rene selvmord for klubben, i den forstand at det potentielt kunne ende med at slutte uden for top 4, så hellere have en manager der kender spillerne få os igennem denne season og så træffe nogle beslutninger ud fra næste sommer og hvordan fremtiden i fodbold helt generelt ser ud!

Jeg ville personligt fryde mig over at se Zidanes modstandere sidde at forsvare Laudrup, Pochettino eller hvem fanden ellers i mener skulle lede klubben hvis de stod i samme situation. For der er intet argument der kan få mig overbevist om at de ville kunne have fået mere ud af truppen under disse omstændigheder, det er det rene utopi!

Så held og lykke til Real, hvis i får jeres vilje om at ZZ bliver smidt for porten!


Jeg er taknemlig for alt Zidane har gjort for klubben og jeg kan sagtens følge hvorfor du vil beholde Zidane. Jeg giver gerne Zidane sæsonen ud. Men ryger vi ud af gruppespillet og ikke vinder ligaen, så kommer vi ikke uden om at det må resultere i en fyring. Jeg er ikke fan af hans overdrevne rotationer, hvor han skifter halvdelen af holdet ud fra kamp til kamp og særlig ikke hans konstante trang til at bruge Marcelo og Isco. Han har skaffet resultater, men spillet halter virkelig efter. Særlig i denne sæson har hans startopstillinger jo været hel væk og kostet point. For mig er noget af det vigtigste at træneren kan sætte den rigtige start 11 og det har han ikke kunne i denne sæson. Zidane har ansvaret, qua hans stilling, for at Real Madrid ikke ligner et tegneseriehold og det gør vi i den grad.
Sidste redigering: 1 måned 4 uger siden ved Kiwes.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #10 af henrikcomn
I overser en vital fordel ved at have Zidane som om træner.. Han er ekstra trækplaster for mange store spillere som gerne vil hertil.. Alaba, Mbappe mv

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #11 af Ramos4
@DeLaRed

Jeg synes du snakker som om det kun er lige denne sæson vi spiller under niveau under Zidane.

1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 4 uger siden #12 af DeLaRed

Ramos4 skrev: @DeLaRed

Jeg synes du snakker som om det kun er lige denne sæson vi spiller under niveau under Zidane.


Jeg er ikke med i lejren der mener vi spillede horribel fodbold under ZZ’s første periode i klubben, men det er jo en smags sag!

Og seasonen 18/19 Lan man heller ikke klandre Zidane for IMO.

Og så har vi jo kun seasonen 19/20 tilbage;

Og her er jeg enig i at spillet generelt var tamt og sjældent overbevisende, og jeg er enig i at Zidane bærer en stor del af ansvaret, men igen skal der kigges på konteksten(nu er jeg lidt for doven til at gå i dybden som sidste indlæg, men her kommer et par headlines);

ZZ fik ikke de indkøb han gerne ville have (og potentielt blev lovet ved hans retur i 2019)

Hans Galactico indkøb møder op ude af form og ender så med at være skadet 80% af seasonen

Hans forholdvis lovende midterforsvars indkøb lever ikke op til hans pris

Hans angrebs indkøb (omend en fejl castet spiller) levere kun 2 mål over hele seasonen og generelt en super lad attitude i alle kampe Jan spiller (Selvom han ikke passer ind i Real var der ingen der kunne have forudset en så dårlig første season for Jovic)

Hans fortrukne højre kant bliver skadet i 10 måneder.

Coronaen rammer (som på mange måder måske var en redning, men som også satte en kæmpe stopper for at kunne få gang i nogen form for rytme)

Post Corona blev han nød til at sætte sin lid til De samme 11-12 spillere der præsterede i hver kamp, og i et så presset program er det svært at forlange st spillet så også skal være fantastisk hver gang, han var kynisk og gik efter resultaterne og dermed fik titlen.

Så jo Zidane lavede en masse fejl sidste season og er måske ikke den træner der skal være fanen for det nye projekt (post-Ronaldo) som Real har gang i. MEN, det var heller ikke helt nemme betingelser for ham sidste season. Vi blir bare nød til at erkende at den trup han har ikke er verdebs bedste trup, for jo vi har da en stærk start 11, men når backup spillerne hedder Vasquez, Marcelo, Isco, James, Golf-Bale, en serber uden mål og 2 brazilianske teenagere, så mener jeg også bare man må sænke sine forventninger lidt.

Men jeg er ok med vi er uenige her. Nu er vi dog i en ny season, som har stået på langt mere modvind for Zidane, så hvis vi bedømmer ham fra September og frem så er jeg helt enig i at vi har spillet pænt dårligt, men ifht hvad han har haft af modvind, så synes jeg sku det er et fair stykke arbejde han har leveret.

Jeg kunne godt tænke lig se hvordan holdet spiller hvis han har sine bedste 14-15 spillere klar på samme tid set over 6-8 kampe...for det har han ikke haft de seneste 14 måneder, så det kunne da være lidt skægt at man gave ham en slebet kniv til at skære brødet med, istedet for en skumfidus ;-)

Donde está la biblioteca?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.