Første Mariano-start i halvandet år

3 år 5 måneder siden #1 af Benzeron
Mariano startede inde...

Mariano startede inde i dagens kamp imod Villarreal, og det er første gang, at den hårdtarbejdende angriber har gjort det i La Liga siden 5. maj 2019. Det er ét år, seks måneder og 16 dage siden.

Dengang var det også i en kamp imod Villarreal, og her takkede Mariano for tilliden ved at score to gange, og igen i dag kom han på måltavlen efter blot to minutters spil.

Mariano var eneste angriber i kamptruppen i denne omgang på grund af en skade til Karim Benzema og corona hos Luka Jovic, og det var hans blot anden optræden i denne sæson, efter at han blev skiftet ind imod Valencia før landsholdspausen, hvor han faktisk kom på banen før Jovic.

I sidste sæson spillede Mariano blot 84 minutter i La Liga, men han brillerede undervejs ved at score til 2-0 imod Barcelona 30 sekunder efter at være blevet indskiftet. I dag blev han udskiftet efter 85 minutter, og dermed har han allerede overgået sidste sæsons minuttotal, da han i de to seneste kampe har fået 99 minutters spilletid.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 5 måneder siden #2 af DeLaRed
Manden har scoret 11 maal paa ca. 1.100 minutter de seneste 3 seasoner. Til sammenligning har Jovic scoret 2 maal paa 1.014 minutter...Der kan ikke herske nogen tvivl om hvem der skal have flere minutter fremover!

Donde está la biblioteca?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 5 måneder siden #3 af Ramos4
Mariano er en ganske habil angriber. Forstår simpelthen ikke hvorfor han end ikke må blive skiftet ind en gang imellem. Selv før Jovic blev købt måtte Mariano end ikke betræde grønsværen for Zidane.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 5 måneder siden #4 af Bismo

Ramos4 skrev: Mariano er en ganske habil angriber. Forstår simpelthen ikke hvorfor han end ikke må blive skiftet ind en gang imellem. Selv før Jovic blev købt måtte Mariano end ikke betræde grønsværen for Zidane.


Zizou er stædig. Når først man er dømt ude, er der få chancer for at komme tilbage i varmen.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum