Hazard muligvis klar tidligere end først antaget

3 år 1 måned siden #1 af Benzeron
Eden Hazard var...

Eden Hazard var i går tilbage på træningsbanen i Valdebebas, og selvom han naturligvis ikke var en del af holdtræningen, giver det håb om, at belgieren muligvis bliver hurtigere klar end først antaget.

Hazard blev meldt ude i fire til seks uger, men idét han allerede kan løbe ude på græsarealerne, er det muligt, at han kan blive klar til returkampen imod Atalanta i Champions League den 13. marts. 

Sikkert er det dog, at Real Madrid og Zinedine Zidane ikke ønsker at forhaste sig med Hazard og risikere et tilbagefald, da han har været hårdt ramt af skader i sin tid i Real Madrid. 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 1 måned siden #2 af Jona
"Sikkert er det dog, at Real Madrid og Zinedine Zidane ikke ønsker at forhaste sig med Hazard og risikere et tilbagefald"

Ha. Om man så lod ham side ude resten af sæsonen ville han blive skadet igen 1-2 kampe inde i den næste. Jeg er allerede begyndt ikke at have ham med i regnestykket når vi snakker RM's trup. Det er prisen man betaler for ikke at have passet ordentligt på sin krop eller trænet hårdt nok igennem hele sin karriere. Den går måske i start/midt 20erne men man betaler prisen når man når 30erne. Manden for jo Bale til at virke pålidelig.
Hvis RM er smarte sælger de ham næste transfer mens han stadig er penge værd. Vi kan jo ikke have en mand siddende på tribunerne og tjene 20 millioner euro. Til sammenligning tjener benzema 8 og casemiro 4.3

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce