Real Madrid går glip af 15 millioner euro på fire dage

3 år 1 uge siden #1 af Benzeron
Real Madrid...

Real Madrid har i hele sæsonen samt de sidste elleve kampe i forrige sæson spillet på Estadio Alfredo Di Stéfano, men det er især i de kommende kampe, at klubben går glip af en god sum penge ved ikke at spille hjemme på Estadio Santiago Bernabéu.

I løbet af de næste fire dage tager man imod både Barcelona og Liverpool, hvilket ifølge MARCA normalt ville indbringe klubben 15 millioner euro. 

Hidtil har der ikke været ligeså store hjemmebanekampe i kalenderen. Champions League-kampen imod Inter og El Derbi imod Atlético Madrid kommer tæt på, ligesom en ottendedelsfinale altid vil sælge billetter, selvom det var mindre profilerede Atalanta, der var modstanderen. 

Heller ikke Sevilla har været på besøg endnu i denne sæson, da kampen imod LaLigas øjeblikkelige nummer fire venter i spillerunde 35. 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 1 uge siden #2 af Ramos4
Skal vi spille hjemme mod Liverpool igen?!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 1 uge siden #3 af Fondo_Sur
Der er en lidt overset økonomisk fordel ved Covid.

Forstået på den måde, at Real Madrid rivaler ville have indkasseret flere hundrede millioner € i entreindtægter over den halvanden års tid (marts 2020 - maj 2021), hvor Real Madrid havde planlagt at spille på Alfredo Di Stefano, hvor der kun er plads til 6500 tilskuere. Real Madrid har tabt penge på pandemien, men relativt set kunne andre klubber have tjent meget mere i perioden.

Der har været overvejelser om at leje andre stadions, men det ville også have kostet en del penge.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum