Liverpool-legende: Real Madrid er bedre end FC Barcelona

2 år 11 måneder siden #1 af Nicklas
...

Der er ingen tvivl om, at Real Madrid går ind til morgendagens Champions League-kamp med optimisme efter en komfortabel sejr på 3-1 i den første kamp. Man burde måske endda ærgre sig over, at Liverpool fik scoret deres mål og dermed stadig er med i opgøret inden returkampen på Anfield i morgen aften.

Tilbage i 2019 lykkedes det således englænderne at komme tilbage fra et nederlag til 3-0 til FC Barcelona på Camp Nou og vinde returkampen med 4-0 på Anfield.

Den tidligere Liverpool-spiller og manager Kenny Dalglish er dog ikke meget for at sammenligne de to opgør. Real Madrid er nemlig et bedre hold:

- Vi er nede med 3-1 i Champions Leagues kvartfinaler mod Real Madrid, som jeg tror vil gøre det sværere (end Barcelona i 2019, red.). Real Madrid er et bedre hold end FC Barcelona. FC Barcelona vandt 3-0 på Camp Nou og opførte sig som børn i slutningen af kampen (hvor Ousmane Dembele kunne have scoret til 4-0, red.). Der tænkte jeg: “Han har givet os en chance”. Real Madrid har et bedre hold defensive, selvom de har været nødt til at skifte ud. Ramos kommer ikke til at spille, men de er stadig bedre end FC Barcelona.

Dalglish fortæller videre, at han mener, at Liverpools spillere udviser den samme sult som de har gjort de seneste år. Ydermere er det en motivation, at finalen spilles i Istanbul, hvor de vandt deres mest berømte trofæ i 2005.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 11 måneder siden #2 af Thomaskjensen

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce