Arsenal klar med 50 millioner € for Ødegaard

2 år 1 måned siden #1 af Administrationen
Martin Ødegaard har...

Martin Ødegaard har fortsat ikke styr på sin fodbold-fremtid, men ifølge flere rygter kan den meget vel komme til at ligge hos engelske Arsenal, som han var på lejeophold hos i sidste sæson.

London-klubben skal angiveligt være klar med en check på 50 millioner € for at sikre sig den 22-årige nordmand, som aldrig har fundet fodfæste i den spanske hovedstad under diverse trænere.

Real Madrid skal umiddelbart være klar til et salg af Martin Ødegaard og derfor kan han have optrådt i den hvide trøje for sidste gang.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 1 måned siden #2 af Bismo
Sælg. Han har brug for at komme videre, og Ancelotti er tydeligvis ikke overbevist om hans kvaliteter. Så kan vi få lov til at købe ham tilbage for 200 mio om 3-4 år.

Vi må klare os med Castilla spillere + Isco indtil Kroos vender tilbage fra sin skade.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 1 måned siden #3 af El Siete
​Altså, 50M luner da også, men hvorfor kan man ikke skippe Isco, Ceballos, m.fl afsted først? 

Ifht Ødegaard, så kan jeg ikke forstå han ikke vil kæmpe om pladsen. Modric stopper snart i klubben og både ham og Kroos holder da ikke en hel sæson længere, og både sidstnævnte og Ceballos er endda ude i en længere periode pt. Isco er heller ikke ligefrem i storform disse år, så chancerne skal han nok få. Virker som om der stikker mere under.

Como no te voy a querer,
como no te voy a querer,
si eres campeón de Europa por décima vez.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 1 måned siden #4 af longwind
Endnu et salg af en lovende spiller, der aldrig har fået chancen, mens vi hænger fast i dødvægten. Det luner måske på kontoen, men det forværrer truppens kvalitet.

Hans attitude må godt nok være skrald hvis man allerede prøver at få ham ud af vagten. Der her med at han "ikke vil kæmpe om pladsen" er vel stadig mest rygter?

Hvorfor man ikke vil give spillere som Ødegaard, Hakimi, Reguilon og Mayoral chancen, men i stedet holder fast i spillere som Marcelo, Vazquez, en permanent skadet Carvajal, Jovic, Mariano og Isco er mig en gåde.

Processen med at udfase disse spillere (på nær Carvajal (Jovic skulle aldrig være blevet købt)) skulle være startet for flere år siden. Nu er det for sent, og spillerne hænger fast i deres kontrakter, mens vi må lade lovende talenter gå. Det er godt nok elendig sportslig ledelse.

Sidste redigering: 2 år 1 måned siden ved longwind.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 1 måned siden #5 af baggins
​Jeg tror at vi snart må anerkende at Ødegaard ikke har mentaliteten til at være Madrid-spiller. Altså han har de samme muligheder for at komme på holdet som Valverde. Ødegaard forstår dog ikke at man skal vise sig som en Madrid-spiller, inden man stiller forventning om en startplads. Hvilket han absolut ikke har gjort. Hvis man kan for få 50 mil euro for en som ikke ønsker at være i klubben, samt videresalg må det være godkendt.
Så må man rykke Arribas længere frem, nu hvor Ødegaard ikke kunne beslutte sig før Diaz tog til Milan. 

!Illa, Illa, Illa, Juanito Maravilla¡ !Hala Madrid¡!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 1 måned siden #6 af Dios
Hold kæft hvor er jeg skuffet over Ødegaard, hvis det er hans beslutning. Jeg forstår hans ambitioner om fast spilletid, og vi ved reelt set ikke hvad der er blevet sagt imellem ham og Ancelotti, men Arsenal? Stilen passer ham rigtig fint, men er han fuldstændig ligeglad med det er Arsenal, som skal være glade for hvis de overhovedet kommer til at spille europæisk bold?
Fra den ene yderlighed af ambitioner til den den anden. Kommer skiftet igennem, så mister jeg alt hvad jeg har til overs den knægt. Hold nu kæft hvor er det lavt sat, og en mentalitet som slet ikke passer ind i en top 50 klub.
Han har alle kvaliteter der skal til. Hold kæft hvor er jeg skuffet. 

 

No solo soy perfecto, también soy Madridista.
Følgende bruger(e) sagde tak: Chamartin, Fondo_Sur

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 1 måned siden #7 af Fondo_Sur
Den evige snak om spillere, der egnet til Real Madrid mentalt og andre, der ikke er.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce