Benzema sikrer sig topscorer-titlen i La Liga med hattrick mod Celta Vigo

2 år 6 måneder siden #1 af Offerlin
Karim Benzema leverede en...

Karim Benzema leverede en seværdig præstation, da Real Madrid i går vendte hjem til Santiago Bernabéu og sikrede sig en 5-2 sejr over Celta Vigo.

Real Madrid var bagud over to omgange, både ved stillingen 0-1 og 1-2. Begge gange sikrede franskmanden udligninger, der bragte Los Blancos på uafgjort. Med to mål i bagagen kunne Benzema sikre sig et hattrick, da han på et straffespark, der blev givet til Vinicius Júnior, sikkert sparkede bolden i nettet.

Med sine tre mål i gårsdagens kamp er Benzema at finde øverst på topscorerlisten i La Liga, hvor han med sine i alt fem mål ligger alene i front med et enkelt mål mere end holdkammeraten Vinicius og Real Sociedads Mikel Oyarzabal, der begge har scoret fire mål.

Franskmanden har i de første fire kampe i La Liga ikke kun spillet en afgørende rolle, når det kommer til succesfulde afslutninger. Han har generelt spillet en vigtig rolle i Real Madrids angreb og har også leveret fire assists. Benzema har således været direkte involveret i ni ud af holdets i alt 13 mål.

Med 284 mål befinder Benzema sig lige nu på femte pladsen på listen over topscorer i klubbens historie, kun overgået af Santillana, Alfredo Di Stéfano, Raúl og Cristiano Ronaldo.

Med sin forrygende start på sæsonen forventes franskmanden inden længe at indhente Santillana, der formåede at score 290 mål i sin tid i Real Madrid. Det virker ligeledes realistisk, at Benzema indhenter Di Stéfano (308), inden han slutter sin Real Madrid-karriere. Raúls score på 323 mål bliver noget sværere at indhente, men virker heller ikke totalt uopnåelig for franskmanden, mens Ronaldo er i en liga helt for sig selv med sine 450 mål.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 6 måneder siden #2 af madrid2000
Det bliver spændende med Rauls rekord. Hvis ikke skader og dårligt form ødelægger det for ham, så burde 40 mål de næste to sæsoner være realistisk. Specielt nu, hvor han tager straffespark, og vi er begyndt at spille offensivt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 6 måneder siden #3 af Kimbo
Det er dælme tidligt i sæsonen at sikre sig en topscorer titel :)
Men shit jeg under Benz at slutte på toppen af skamlen rent målmæssigt, det fortjener han.

Btw - bliver helt sjovt at få "normale" tilstande i la liga på den front... Messi og Ronaldo's
duel var den fedeste ever, men bliver sku dejligt at få statistikkerne lidt ned igen.
Nu kan vi forhåbentligt igen sætte pris på angribere der scorer 20-25 mål pr. sæson
Sidste redigering: 2 år 6 måneder siden ved Kimbo.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce