Real Madrid overvejer Richarlison fra Everton

1 år 5 måneder siden #1 af Benzeron
Det forventes...

Det forventes fortsat, at Kylian Mbappé er Real Madrid-spiller til sommer, og der er stadig rygter om, at man også agter at hente Erling Haaland til den kommende sæson. Ifølge Defensa Central har Florentino Pérez dog også en plan B, hvis det ikke lykkes at hente nordmanden.

Det drejer sig nemlig om at hente en af Carlo Ancelottis tidligere spillere i hans seneste klub, nemlig den 24-årige brasilianer Richarlison i Everton. Everton har gang i en skrækkelig sæson i Premier League under først Rafa Benítez og nu Frank Lampard, hvor man i skrivende stund ligger nummer 17 lige over nedrykningsstregen. Det kan få bærende spillere til at kigge sig om efter nye muligheder, og Richarlison har været en af de bedste spillere hos ’The Toffees’ over de senere år.

Richarlison kan spille i begge sider af angrebet såvel som centralt oppe foran, og han er både en hårdtarbejdende og atletisk type med god fart og fine evner i hovedspillet. Denne sæson har dog ikke været prangende med syv mål og fire assists i 26 kampe, men i hver af de forrige tre sæsoner har han nået tocifret antal scoringer for Everton.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 5 måneder siden #2 af Salix7
Det bliver stille og roligt et “nej tak” herfra. Det giver ikke mening at hente en middelmådig spiller, som kan sætte sig på bænken sammen med Hazard, Mariano, Jovic osv. osv.
Skal vi satse på Benzema 1,2 eller 3 sæsoner endnu, så spar pengene eller gå all-in efter en seriøs spiller, der kan udfordre Karim de næste par sæsoner.

"Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo."
Følgende bruger(e) sagde tak: Ramos4

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce