Truppen imod Cádiz, LaLiga, 37. spillerunde

1 år 2 uger siden #1 af Benzeron
Carlo Ancelotti har...

Carlo Ancelotti har udtaget sin kamptrup til kampen søndag aften imod Cádiz, og det er en endnu mere reservespækket en af slagsen end i de forrige par kampe.

David Alaba, Isco, Gareth Bale og Marcelo er fortsat ikke klar til at komme i kamp grundet diverse skader, og derudover giver Ancelotti en pause til holdets største stjerner i løbet af sæsonen. Således er Thibaut Courtois, Karim Benzema, Luka Modric og Vinícius ikke med. Det samme gælder i øvrigt Luka Jovic, der af den ene eller anden grund ikke er klar til at spille.  

Til gengæld er Eden Hazard og Dani Ceballos tilbage i truppen, og det samme er Juanmi Latasa og Mario Gila fra Castilla.

Truppen imod Cádiz:
Målmænd: Lunin, Fuidias og Diego.
Forsvar: Carvajal, Militão, Vallejo, Nacho, Mendy og Gila.
Midtbane: Kroos, Casemiro, Valverde, Vázquez, Ceballos og Camavinga.
Angreb: Hazard, Asensio, Rodrygo, Mariano og Latasa.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 uger siden #2 af Lars1991
Det ligner ikke at Real Madrid bliver vist på dansk tv i morgen. Vil bare lige "advare" folk så de klar til at finde en stream i stedet for.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 uger siden #3 af YunisTaker
​Har aldrig været fan af Hazard, men hvis han er 100% fit, så er det da bare med at smide ham ind i morgen og se hvad han kan. Ikke at en god kamp burde ændre på situationen, men han er højst sandsynligt i truppen næste år, så hvis han bare kan finde 70% af hans niveau fra tiden i Chelsea frem, så vil det være en rigtig god bredde spiller at have i truppen.

Real Madrid since 2002

Raul & Zidane.

Pepe, Marcelo & Benzema.

CAAAAASEEEEEEEMIIIIIIIIIIIROOOOOOOOO!!!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 uger siden #4 af Daniel

Lars1991 post=149821 skrev: Det ligner ikke at Real Madrid bliver vist på dansk tv i morgen. Vil bare lige "advare" folk så de klar til at finde en stream i stedet for.

​Man kan se den, hvis man har TV2 Play.
Følgende bruger(e) sagde tak: Lars1991

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 uger siden #5 af Dragam

YunisTaker post=149822 skrev: ​Har aldrig været fan af Hazard, men hvis han er 100% fit, så er det da bare med at smide ham ind i morgen og se hvad han kan. Ikke at en god kamp burde ændre på situationen, men han er højst sandsynligt i truppen næste år, så hvis han bare kan finde 70% af hans niveau fra tiden i Chelsea frem, så vil det være en rigtig god bredde spiller at have i truppen.

​Det vil han aldrig kunne, da hans spil i chelsea var bygget på hans hurtige antrit, som han fuldkommen har mistet. Så han er bare en dårligere udgave af Isco nu.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 uger siden #6 af Lars1991
​Hazard var vores bedste kantspiller da han fik en håndfuld kampe omkring December og Januar. Det var selvfølgelig også på grund af Vini startede sit formdyk på dette tidspunkt. Men hvis Hazard kan komme op på det niveau igen og holde sig skadesfri har han selvfølgelig også noget at bidrage med i Real Madrid, hvis Ancelotti vil lade ham. Det bliver bare ikke som vi havde håbet på da vi købte ham og hans eventuelle bidrag kommer heller ikke til at retfærdiggøre hans løn.
Følgende bruger(e) sagde tak: Real HWL

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 uger siden #7 af Dragam

Lars1991 post=149825 skrev: ​Hazard var vores bedste kantspiller da han fik en håndfuld kampe omkring December og Januar. Det var selvfølgelig også på grund af Vini startede sit formdyk på dette tidspunkt. Men hvis Hazard kan komme op på det niveau igen og holde sig skadesfri har han selvfølgelig også noget at bidrage med i Real Madrid, hvis Ancelotti vil lade ham. Det bliver bare ikke som vi havde håbet på da vi købte ham og hans eventuelle bidrag kommer heller ikke til at retfærdiggøre hans løn.

​Det synes du så at han var, men det er jeg på ingen måde enig i - han kunne hverken komme forbi sin direkte modstander, eller ramme kassen. Og det har han på intet tidspunkt kunne i sin RM tid.
Sidste redigering: 1 år 2 uger siden ved Dragam.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 uger siden #8 af Brylle
​Jeg synes heller ikke at der var meget andet i ham end at han mistede langt færre bolde end de andre. Tilgengæld stod den på bolde bagud, afleveringer på få meter, ingen driblinger, ingen mål (udover det i pokalen) og ingen skabte chancer. Jeg var sur på ham længe pga hans måde at ankomme til klubben, men i denne sæson har man lidt ondt af ham. Modsat Bale, så bliver han på banen efter kampen (eller... indtræder når der er fløjtet af), viser sig i fejringerne og ligner en der faktisk prøver. Jeg tror bare aldrig at vi får noget ud af det.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce