Fortsat tvivl om Ceballos og Asensios fremtid

4 måneder 1 uge siden #1 af Benzeron
Dani Ceballos...

Logo Realmadrid 010101

Dani Ceballos og Marco Asensio har det tilfælles, at de begge er spaniere midt i 20’erne (begge er de født i år 1996) med kontraktudløb i 2023. Begge har de haft flotte momenter i løbet af sæsonen, omend i helt forskellige perioder, og der er fortsat ingen afklaring om nogle af de to spilleres fremtid.

Ifølge Marca er ingen af de to spillere blevet tilbudt en forlængelse, og det hænger formentlig sammen med, hvad Real Madrid ellers har tænkt sig at gøre i løbet af sommerens transfervindue. Asensio har spillet både flotte kampe og kampe langt under Real Madrid-niveau, men han er alligevel nummer tre på holdets interne topscorerliste med tolv scoringer. Han har altså vist noget af det slutprodukt, mange Real Madrid-tilhængere har sukket efter de seneste par sæsoner fra andre steder end Karim Benzema, men omvendt kan en eventuel ankomst af Kylian Mbappé sende Asensio langt tilbage i køen til spilletid, især nu hvor Rodrygo brillerer, og Hazard er blevet lovet mere spilletid i den kommende sæson.

Ceballos har modsat Asensio ikke spillet nogen rolle i størstedelen sæsonen, især grundet den skade han fik til OL i sommer, som påvirkede ham helt frem til årsskiftet. Blot 16 kampe har han spillet, hvilket er væsentligt færre end Asensios 42, men han har til gengæld formået at vise et så godt niveau, at det har skabt tvivl om, hvorvidt Real Madrid bør holde på ham som et ekstra kort til midtbanen. En mulighed, der virkede ekstremt usandsynlig for bare et par måneder siden.

For begge spilleres vedkommende er det dog et sandsynligt scenarie, at Real Madrid vil forsøge at sælge denne sommer, hvis ikke en kontraktfornyelse kommer på tale. Modsat spillere som Isco, Gareth Bale og Marcelo er der tale om spillere med en fornuftig spillerværdi og en løn, der er til at betale – og ikke mindst en række interesserede klubber.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 måneder 1 uge siden #2 af henrikcomn
Asensio er en no-brainer som jeg ser det. Han skal selvfølgelig ikke fortsætte i klubben. For begges skyld.
Et er hans ekstremt svingende niveau, for det andet er der for mange kantspillere i truppen.
Vini, Hazard, Rodrygo og formentlig snart Mbappe. Læg dertil Valverde som ind i mellem spiller den rolle, samt altmuligmanden Lucas V.

Ceballos vil derimod være fin at beholde.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum